Site icon Erasmusgram

Excel – Başlangıç & Orta & İleri Seviye ( Kısa süreliğine ÜCRETSİZ )

Microsoft EXCEL ücretsiz kurs için son saatler !! Ücretsiz olarak kaydolun, daha sonra dilediğiniz zaman ücretsiz izleyin. Excel Eğitimleri, okul, iş ve genel olarak hayatınızın her alanında mutlaka bilmeniz gereken bir programdır.

Bu kurs ile başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar olan tüm aşamalarda ihtiyacınız olan tüm özellikleri öğrenebileceksiniz. Excel ile ilgili tüm temel bilgileri öğrenebileceksiniz.  Excel’in  fonksiyonları ve fonksiyonları etkin bir şekilde kullanmanız  için  algoritma mantığını kavrayabileceksiniz. Tablo oluşturabilirsiniz. Grafik kullanımını ve grafiği okumayı öğrenebileceksiniz.

Excel eğitimi 20 bölümden oluşmaktadır. 20 bölüm toplamda 200’e yakın bölüm içermektedir. Çok kapsamlı bir şekilde anlatılan bu eğitim ile Excel ile ilgili ihtiyacınız olan bilgileri edinebileceksiniz.

Excel eğitimi şu bölümlerden oluşmaktadır

Bu bölümler ile ihtiyacınız olan tüm Excel bilgilerine erişebilirsiniz. Udemy garantisinde ücretsiz olarak geçerli saate kadar kaydolduğunuz takdirde ücretsiz olarak ömür boyu kullanabilirsiniz. İndirim için SON SAATLER !

Ücretsiz KOD ile kaydolmak için TIKLAYINIZ

 

Exit mobile version