Site icon Erasmusgram

Estonya , Vihi küla : 6 Gün Erasmus+ Projesi

Proje Hakkında

 

“We Got This” programında, katılımcılar gençlerin zihinsel ve duygusal ihtiyaçlarına cevap verebilmek için gerekli eğitim yöntemleriyle donanacaklar.

 

Gençlerin yaşadığı fiziksel, duygusal, sosyal ve bilişsel değişiklikler göz önünde bulundurulduğunda, gençlik çalışanları, okul psikologları, rehber öğretmenler ve danışmanlar bu evrede onlara destek olmak için büyük önem taşıyor.

 

Eğitimciler ve gençlik liderleri, ergenlik dönemi ve ruh sağlığı konusunda bilgi sahibi olarak gençlerin ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilir, onların yaşayabilecekleri durumları öngörebilir ve onlara nasıl yardımcı olabileceklerini keşfedebilirler.

 

Eğitimciler ve gençlik liderleri ayrıca, gençlere günlük hayatın zorluklarıyla baş etmeleri için pratik çözümler sunabilir ve onları doğru destek kaynaklarına yönlendirebilirler.

 

Gençlik çalışanlarının kendi zihinsel sağlıklarını korumaları da önemlidir; onların da kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak rutinlere ve yöntemlere ihtiyaçları vardır.

 

Bu eğitim programının amacı, gençlik çalışanlarını, topluluklarındaki gençlerin zihinsel ve duygusal refahını destekleyecek beceri ve bilgilerle donatmaktır.

 

Gençlik çalışanlarının kendi ruh sağlıklarını koruyarak ve güvenli, destekleyici ortamlar yaratarak başkalarına yardım etmeden önce kendilerine öncelik vermelerinin önemi vurgulanmaktadır.

 

27 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecektir.

 

Program kapsamında masraflar karşılanıyor.

 

Programa toplam 24 katılımcı katılacaktır.

 

Başvuru için yaş sınırı minimum 18

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

 

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version