Site icon Erasmusgram

Estonya , Tallin Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Haabersti Gençlik Merkezi için gönüllü arıyor. Haabersti Gençlik Merkezi (Haabersti Dinlence Merkezi’nin alt kuruluşu) 20 yıldır açık ve bu süre içinde gençlerin boş zamanlarında amaçlı faaliyetler için güvenli bir ortam sunan bir toplum merkezi haline geldi.

Gönüllünün gençlik merkezinin yürüttüğü tüm etkinliklere katılması beklenmektedir (örn. bir hafta içinde ücretsiz hobi kulüpleri: yemek kursu, sanat kursu, el sanatları kursu, bilgi yarışması kursu).

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama ve yerel ulaşım: Gönüllü ortak bir evde yaşıyor (yaşam alanını diğer gönüllülerle paylaşıyor). Yerel ulaşım organize edilmiştir.

Uluslararası ulaşım: Seyahat yardımı seyahat edilen mesafeye bağlıdır ve gidiş-dönüş biletler için 275€ / 360€ veya 530€ olabilir.

Vize masrafları ve diğer istisnai masraflar, gerekçeye dayalı olarak (gerekirse ve uygulanabilirse) gerçek masraflara kadar karşılanır.

Gönüllü, günlük 4€ harçlık alır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllü, Estonya Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen varış sonrası eğitim ve ara eğitime katılıyor. Ayrıca gönüllü, hareketlilik öncesi destek kuruluşu tarafından desteklenir ve ayrıca ev sahibi kuruluşta yerel oryantasyonda yer alır.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Bu alanda çalışmak için İngilizce dil becerisine, ilgisine ve istekliliğine sahip gönüllü. Yeni kültürle bütünleşmeye açıklık.

Proje tarihleri: 01/09/2022 to 31/08/2023

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version