Site icon Erasmusgram

Estonya – Erasmus+ Gençlik Projesi Yazma Programı + Mentorluk

Erasmus+ Gençlik KA1 projesi yazmayı düşünüyorsanız ve kolay bir şekilde aşamalarını öğrenmek, uygulamak istiyorsanız bu program size göre!

Programa yaklaşık 200 kişi katılacaktır

Yazacağınız projeyi başvurunuz için de yardım edilecektir.

Erasmus+ Projesi yazma programı nedir?

Bir gençlik projesi yazmak ve geliştirmek istiyorsanız,  bun projeyle Erasmus+ hibesine başvuru yapmanıza, fon almanıza ve dünyada bir etki yaratmak için yardımcı olacak online bir program oluşturuldu!

Günlük videolar: Hibe yazma ve Avrupa fon yaratma ile ilgili kişisel tecrübelere dayanarak organizatör kurum, program yazma periyodunu 14 adıma böldü.

Ev görevleri: Her gün, her video sonrasında parçalar halinde görevler almış olacaksınız. Bunu bitirmek için 30 dakikanız var ve challenge sonunda sıradaki son teslime dek gönderime hazır, tamamiyle geliştirdiğiniz bir proje fikriniz olacaktır.

Destekleyici topluluk: Bunu  tek başınıza yapmanıza gerek yoktur.  Erasmus+ Gençlik Akademisi’nde diğer katılımcılar ile birlikte (ya da  kendi ekibiniz ile) her gün challenge bitirecek, başarınızı pay edecek ve kolaylaştırıcılara sorularınızı sorabileceksiniz.

Mentorluk oturumu ve geri bildirim: Görevi bitirdikten sonra, proje başvuru ile ilgili feedback için ücretsiz mentor oturumları olacaktır.

Günlük program:

0. Gün Motivasyon ve hazırlık: KA1 hareketlilik projesini neden gerçekleştirmek istiyorsunuz? Organizasyon kaydı ve OID. Projeniz ve gelecekte kuracağınız ortaklıklar için PIF tasarlığı oluşturmak

1. Gün Erasmus+ Gençlik Projeleri Giriş KA1: Erasmus+ (2021-2027 dönemi) ilke ve öncelikleri
Proje çeşitleri. Gençlik değişimleriyle mesleki gelişim faaliyetleri arasındaki farklılıklar nelerdir?  Kılavuzun içerikleri ile ilgili bilgiler

2. Gün Problem bulmak: Problem nasıl bulunur ve Problemi Erasmus+  ilişkisinin kontrolü nasıl sağlanır? İstatistikler ve Avrupa Stratejisi.

3. Gün İhtiyaç analizi: Yapacağınız Projenizdeki hedef kitlesi ve katılımcı kitlenizi tanımlayınız. İhtiyaçları, korku ve istekleri nelerdir? İhtiyaç analizi yapma methodları nelerdir?

ve diğer günler ile ayrıntılı bilgiye ve başvuru adresine erişmek için tıklayınız

Not: Program online gerçekleşecektir

Katılımcı ücreti yoktur.

Organizatör: Life Zone Group (Estonya) ve Synergy Bulgaria (Bulgaristan) (Youth NGO)

Exit mobile version