Site icon Erasmusgram

Estonya : 7 Gün Gençlik Değişimi

“Harmony in Diversity: Youth for Integration” Estonya, Litvanya, Türkiye, İspanya ve Kıbrıs’tan 30 genci Estonya, Taevaskoja’da bir araya getirecek bir Erasmus+ gençlik değişimidir.

 

Proje, anlayış ve bağlantıyı güçlendirmek için farklı geçmişlere sahip gençleri bir araya getirerek topluluklarımızdaki bir sorunu çözmeyi amaçlıyor.

 

Bu proje aracılığıyla, dil geçmişi ne olursa olsun kapsayıcılığı ve kabulü teşvik etme nihai hedefiyle gençlerin hikayelerini paylaşabilecekleri ve birbirlerinden öğrenebilecekleri güvenli bir alan yaratmayı amaçlıyoruz.

 

Proje konusu oldukça hassas olduğundan ve grup içinde destekleyici bir ortama ihtiyaç duyulduğundan, grup liderinin program ve gençlik çalışması konusunda daha önceden deneyime sahip olması gerekir.

 

Ekip üyelerimizden bazıları Estonya’da farklı bir resmi dille doğup büyümüş olmalarına rağmen kimlik sorunlarıyla karşı karşıya kaldığından, bu proje için motivasyonumuz kişiseldir.

 

Kimlik sorunlarıyla mücadele eden bireyler ve bu deneyimleri tam olarak anlayamayan gençler de dahil olmak üzere günümüz gençliği arasında bu sorunların devam ettiğinin farkındayız.

 

Katılımcıların 18-26 yaş aralığında olması bekleniyor. ve projenin genel çeşitliliğine katkıda bulunacak şekilde farklı dilsel ve kültürel geçmişlere sahip olmaları. Katılımcı sayısı 30’dur: her ortak ülkeden 6 katılımcı (5 katılımcı + 1 deneyimli grup lideri).

Yer: ESTONYA, TAEVASKOJA

Tarihler: 08-16.04.2024

Katılımcılar: 18-26 yaş arası

 

Bu proje tarihin yakınlığından dolayı Yeşil Pasaportlu ve Geçerli Schengen vizesi olanlar başvurabilir.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version