Site icon Erasmusgram

“Erken Okul Terkinin Önlenmesi Gençlik Stratejisi” Projesi 1.Çalıştayı

“ KA347 Gençlik Diyalogları – Erken Okul Terkinin Önlenmesi Gençlik Stratejisi “  Erken Okul Terkini Önlenmesi için Katkıda bulunmak isterseniz eğer bu proje tam size göre!

Boğazlıyan Belediyesi tarafından başvurusunun yapıldığı ve başvurunun sahibi ortaklığını ise Gönül Elçileri Derneği ile gerçekleştirdiği  “Erken Okul Terkinin Önlenmesi Gençlik Stratejisi” projesiyle ilgili faaliyet hazırlıkları başladı.
Boğazlıyan Belediyesi  Gönül Elçileri Derneği’yle beraber  Türkiye Ulusal Ajansının desteklediği Erasmus+ KA347 “Yapılandırılmış Diyalog” teklifinin çağrısı kapsamı dahilinde uygulayacağı  “Erken Okul Terkinin Önlenmesi Gençlik Stratejisi” Projesi 1.Çalıştayı Boğazlıyan ilçesinde  2 ile 5 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

1.Çalıştay Yeri ve Zamanı: Boğazlıyan / Yozgat – 2 Ekim  – 5 Ekim 2020

Konaklama ve Yemek : Katılımcıların konaklaması ve sabah, öğle, akşam yemeklerinin programın dahilinde karşılanacak.

Ulaşım : Katılımcıların gidiş  ve dönüş ulaşım masrafları da programın kapsamında karşılanacak.

Kimler Başvurabilir : 18-30 yaş aralığında olan ve aktif katılımı sergileyebilecek olan takım çalışmalarında uyumlu , kendisini geliştirme konusunda açık, konu ile ilgili çözüm üreten,  açık fikirli , erken okul terki konusu üzerine  önlenmesiyle ilgili çözüm üretme konusunda istekli  ve erken okul terki  yaşayan dezavantajlı olan gençler proje başvuru formuyla başvuru yapabilecek.

Başvuru formuna erişmek ve başvuruyu yapmak için  tıklayınız

Belirtilen linkte “Katılımcı Başvuru Formu” doldurduktan sonra , kurumun   şeffaf ve adil bir şekilde seçimi yaptıktan sonra ve onaylanan katılımcılar için geri dönüş yapılacaktır.

Not : Etkinlikte, Boğazlıyan Belediyesi ve Gönül Elçileri Derneğinin düzenlediği Ulusal Katılım Belgesiyle birlikte programın kapsamı dahilinde Youthpass Sertifikası verilecek.

Exit mobile version