Site icon Erasmusgram

Erasmusgram Yaz Kampı Antalya / Adrasan 6-9 Ekim ( Gönüllülük ve Gençlik Fırsatları )

6-9 Ekim tarihleri arasında Antalya / Adrasan’da  Erasmusgram Yaz Kampımızda Gönüllülük ve Proje Döngüsü konseptimiz ile hem eğleneceğiz hem öğreneceğiz hem tanışmış olacağız.

Gün doğuşunu izlemek için Trekking yapacağız, Voleybol turnuvası yapacağız. Masa tenisi ve Dart turnuvaları düzenleyeceğiz. Ödüllü Bilgi yarışmamız olacak.  Tercihe bağlı Mehtap turu ve Suluada Tekne Turu düzenleyeceğiz.

İşbirliği içinde olduğumuz ve kabul olmuş  Gençlik Değişimi projelerine ( tüm masrafları karşılanan Avrupa Birliği projesi)  kampa katılan arkadaşlar arasından katılımcı belirleyeceğiz.

2 kişi İTALYA, 2  kişi POLONYA  , 2 kişi ROMANYA olmak üzere 6 kişi yurt dışında ortak olduğumuz projelere  göndereceğiz. ( Seçilecek gönüllüler kamp sonrasında alınacak Europass CV ve Motivasyon mektupları içerisinden Erasmusgram ekibi tarafından seçilecektir. )

Kampımızda neler olacak ?

öncelikle Erasmusgram’ı daha yakından tanıyacaksınız. Merak ettiğiniz tüm soruların cevabını yüz yüze konuşmuş tartışmış olacağız. Tanışma oyunlarımız,  ateş başı sohbetlerimiz, ödüllü bilgi yarışmamız, gece DJ Mesut performansı,  eğitimlerimizle dolu dolu bir kamp olacağının garantisini veriyoruz.  Antalya / Adrasan’da harika bir konuma sahip Langır Lıngır Camping’de  olacağız.

Ücretsiz yurt dışı fırsatlarından nasıl faydalanabilirsiniz ? Avrupa Birliği projelerine nasıl katılabilirsiniz ? Motivasyon Mektubu ve Europass CV nasıl yazılmalı ? Bilgi yarışmamız, Dolu dolu outdoor aktivitelerimiz,  Trekking etkinliğimiz ile gün doğumunu izleyeceğiz.  Denizin bol bol tadını çıkaracağız

PCM Proje Yazma Eğitimini ücretsiz olarak size vereceğiz. Proje yazmak istiyorsunuz fakat nasıl yazacağını nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız, temel seviyede alacağınız Proje yazma eğitimi size çok katkı sağlayacak!
Tecrübe oturumu yapacağız ve yurt dışında gönüllülük faaliyeti, Erasmus, Work and Travel yapan arkadaşlardan tecrübelerini dinleyerek merak ettiğiniz tüm soruların cevabını bulacaksınız

Başvurular: Türkiye’nin her yerinden başvurulara açık ! Yeni arkadaşlıklar ve enerjisi yüksek bir ortam ile yaşadığımız bu sürecin ağırlığını hep birlikte atacağız. Tüm önlemleri alıyoruz. Katılımcılarımızdan HES kodu alacağız. Girişlerde ateş ölçümü gerçekleşecek ve alana girişte maske temini ve dezenfektan olacaktır. Şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz 4 kampta herhangi bir şikayet veya semptom ile karşılaşmadık

Sabahları egzersizler ile başlayacağız.

Alanımız eğitim ve eğlenmemiz için gayet kullanışlıdır   ve eğitim esnasında gayet verimli olması açısından tüm önlemleri aldık

Kamp’a gelirken ihtiyacınız olabilecek ve getirmenizi Tavsiye ettiğimiz şeyler ?

Güneş kreminizi , güneş gözlüğünüzü,  Fotoğraf makinenizi,  Kampın tadını daha fazla çıkarmak için okumalık kitap,  kamp sandalyesi, yürüyüş için rahat edeceğiniz kıyafetler, tuvalet kağıdı, peçete, hamak

 

Adrasan mh. Deniz cd, sokak, 07350 Kumluca/Antalya

Kamp alanımız Adrasan Langir Lingir Camping’dir.  Otobüs ile gelecekler Antalya otogarından merkezde Bölge Trafik/ Anayol’a geldikten sonra  20 dakikada bir kalkan Kumluca dolmuşlara bindikten sonra Adrasan’a geldiklerinde biz sizi kamp yerine erişiminiz konusunda transferi sağlayacağız. Uçak ile gelecekler ise aynı şekilde havaalanından otogara geldikten sonra aynı yolu izleyerek erişim sağlayacaktır.  Kuracağımız WhatsApp grubu ile iletişimi sağlayıp koordineli ve rahat bir şekilde gelmeniz için sizinle olacağız.

 

Kamp boyunca Fiyata Dahil Olanlar:

Yol masraflarınız size aittir

KAMPTA NELER YAPACAĞIZ ?

KAMP PROGRAMIMIZ :

6 Ekim 2020

16:00 itibariyle kamp alanına girişler başlayacaktır
17:30- Tanışma aktiviteleri, Kamp programı hakkında detaylı bilgilendirme
18:30- Akşam yemeği
21:00- Kamp ateşi ( Vampir köylü oyunu )

7 Ekim 2020

9.30 Sabah Egzersizi
10.00 Kahvaltı
10.45-11.00 Hareketlendirici oyunlar  (  Katılımcların birbirini daha iyi tanıması ve oturum öncesi enerjimizi kazanmak için )
11.00-12.30 Gönüllülük nedir ? Türkiye’de Gönüllülük Oturumu
12:30-13:00  Coffee Break
13:00-14:30 Yurt dışı fırsatları Oturumu
14:30-15:30 Serbest zaman
15:30-16:30 Erasmusgram oluşumunun kişilere sağladığı fırsatlar ve yararlanıcılar
16:30-17:30- Gönüllülük Atölyesi – ( Türkiye’de Gönüllülük sisteminin geliştirilmesi ve Sivil toplum ile Gönüllülük arasındaki köprünün kurulması )
17:30 – Voleybol etkinliği
18:30- Akşam yemeği
20:00 – 21:00 – English Conversation Time

** İsteyen katılımcılarımız için Mehtap turu düzenlenecektir

8 Ekim 2020

Gündoğumu izlemek için Trekking etkinliği
09:30 Sabah Egzersizi
10.00 Kahvaltı
10.45-11.00 Hareketlendirici oyunlar  (  Katılımcların birbirini daha iyi tanıması ve oturum öncesi enerjimizi kazanmak için )
11:00-12:00  Yurt dışı Burs programları ve Yüksek lisans ( Jean Monnet Burs programı, Yurt dışında Yüksek Lisans Burs programları )
12:00-12:30  Coffee Break
12:30-14:30 – PCM Proje yazma eğitimi ( Temel seviye ) ( Proje yazmaya nasıl başlamalıyım, AB projeleri yazmak için sisteme kayıt olmak )
14:30-15:30 – Serbest zaman
15:30:17:00 – Proje yazma atölyesi
17:30 – Masa Tenisi / Dart turnuvası
18:30 – Akşam Yemeği
20:00 – Ödüllü Kahoot Bilgi Yarışması
21:30 – DJ Mesut performansı

9 Ekim 2020

09:30 Sabah Egzersizi
10.00 Kahvaltı
10.45-11.00 Hareketlendirici oyunlar  (  Katılımcların birbirini daha iyi tanıması ve oturum öncesi enerjimizi kazanmak için )
11.00-12:00 – Seyahat etmenin Püf noktaları ( doğru yerde konaklama, ucuz bilet bulmak, gezerken eğlenme, çalışma )
12:00-13:00 Değerlendirme – Kapanış

** Suluada Tekne Turu ( isteğe bağlı )

Kamp sonrasında sizlere form yollayacağız ve hem Türkçe hem İngilizce katılım sertifikanızı sizlere iletmiş olacağız.

( Erasmusgram tarafından verilecek olan sertifika ile projelere başvurabilirsiniz. Kurumlar tarafından bilinen bir oluşumuz )

KONAKLAMA HAKKINDA!

Konaklamamızı Kamp çadırı  ve üçgen ev / oda konaklaması  ile  yapacağız. Çadırınızı kendiniz getirebilirsiniz. Çadırınız yoksa bizimle iletişime geçerek çadırınızı kiralayabilirsiniz

Çadırı olmayıp çadır kiralamak isteyen kişiler 2 kişilik çadırda kalmak için fiyatı kişi başı  75 TL’dir. Bu fiyat bir seferde alınır ve kamp süreci boyunca ödenecek tek fiyattır.

KAMP ÜCRETİ !

Kampımız 3 gece 4 gündür. Kampımıza katılım ücreti 200 ₺ ‘dir .  Bu ücret Salı günü  girişten Cuma  günü ayrılışınıza kadar ki süreci kapsar.
Ayrıca bu fiyat, 3 gün kahvaltı ve 3 gün akşam yemeğinizi , alacağınız eğitimleri de  kapsamaktadır.

(Ücret Salı günü girişi ve Cuma günü ayrılmayı kapsamaktadır.)

Çadırıyla gelecek olanlar , Kamp’a katılım için 200 ₺ ücreti ödedikten sonra formu göndermeniz gerekiyor.

Çadırınız yok ise bizden çadır kiralayabilir veya Bungalov’da kalabilirsiniz.

Bungalov ve oda konaklamasını Gemicihan Bungalov Pansiyonda yapacağız.
Üçgen ev bungalovları görmek için https://instagram.com/gemicihanbungalovpansiyon?igshid=1akznapfy6ngz 

( Çadırınız yok ise 75 tl ödeyerek sizin için çadırınızı ayarlayacağız ) Açıklama kısmına ” isminiz soyisminizle birlikte Erasmusgram Yaz Kampı  ” yazmanız yeterlidir.   Tüm haklarınız saklıdır ve  Erasmusgram güvencesi altındadır

 

ÖNEMLİ NOT:  Daha önce kampımıza katılan katılımcılarımıza %10 indirim uyguluyoruz


FATİH ÖNCEBE

Ziraat Bankası

TR220001001586633792685001


Kamp’a katılmak için aşağıda bulunan formu doldurmanız gerekiyor. Formu doldurun, Eğlenmek için , Öğrenmek için bizimle olun!

 

Başvuru formu için tıklayınız

Exit mobile version