Site icon Erasmusgram

Erasmusgram ekibinde görev alacak 2 asistan arıyoruz

Açık olan Pozisyonlar

Erasmusgram Organizasyon Faaliyet Asistanlığı : 1 Kişi

Erasmusgram Dijital platform Asistanlığı : 1 Kişi

Erasmusgram Dijital platformu

Dijital platformda, ( Instagram, Telegram, Erasmusgram TV Youtube Kanalı , Erasmusgram web sitesi) yaptığımız paylaşımlar konusunda bizimle birlikte sistemin içerisindeki düzen konusunda destek sağlanması, fikir geliştirilmesi , raporlama yapılması , sürekli olarak iletişim halinde olacak ve dijital becerileri kuvvetli Dijial Platform Asistanlığı yapacak ekip arkadaşı arıyoruz.

Erasmusgram Organizasyon Faaliyet Asistanlığı

Yaptığımız organizasyon faaliyetleri, kamplar ve daha fazla etkinlik çalışmalarımız için bizimle birlikte bu süreçte destek verecek ekip arkadaşı arıyoruz. Fikir geliştirme konusunda ve etkinliklerin organizasyonu, takibi ve raporlama yapması konusunda sorumlulukları olacaktır.

Erasmusgram Ekibinde Olmak Size Ne Katacaktır?

Başlangıç olarak gönüllü esaslı olarak başlayacağınız ekip arkadaşlığımız daha sonra çalışma şartlarınıza bağlı olarak kazanç sağlayacağınız bir sisteme dönüşecektir. Ayrıca yurt dışı projelerinde ekip arkadaşlarımıza öncelik vereceğiz. Ekip arkadaşlarımızın kapasite artırımını ve gelişimi bizim için çok önemlidir. Erasmusgram ile çalıştığınız sürece size birçok anlamda katkı sağlayacaktır. Kariyer planlamalarında size destek olacağız.

Erasmusgram bünyesindeki planlamaların, faaliyetlerin takip edilmesi ve bununla ilgili her türlü koordinasyonun sağlanması,

Çözüm odaklı, araştırma ruhu olan, pratik, dikkatli, sistem içerisinde çalışmayı seven  ve düzenli çalışmayı prensip haline getirmiş arkadaşların, daha önce Sivil Toplum Kuruluşunda gönüllülük yapmış arkadaşların başvurularını bekliyoruz.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

Exit mobile version