Site icon Erasmusgram

Erasmus+ Ücretsiz Online Küresel Eğitim Kursu

Kurs Tanımlaması:

Bu Kitlesel Online Kurs’un genel fikri, gençleri harekete geçirmenin ve onları Sürdürülebilir kalkınma hedeflerine bağlamanın bir unsuru olarak POP kültürünün nasıl kullanılacağını keşfederek ve öğrenerek küresel eğitim boyutunu gençlik çalışmasına getirmektir.

Kendinize şunu sorabilirsiniz: Neden küresel eğitim? Neden popüler kültür?

Bugün, zorluklar ve fırsatlarla dolu, birbirine bağlı ve değişen bir dünyada yaşıyoruz. Gençlerin bu küresel zorlukları anlamalarına ve bunlarla başa çıkmalarına yardımcı olmak için, gençlere küresel sorunları öğrenmeleri ve keşfetmeleri için fırsatlar sağlamalıyız.

Küresel Eğitim, çağımızın tüm sorularına yanıt vermez, ancak gençlerin dünyayı sorgulayan ve ideallerine bağlı olan bilinçli küresel vatandaşlar olmalarına destek olma potansiyeli sunar.

Günümüzde gençler popüler kültürü “havalı” olarak görüyor. Pop kültürünü, gençlerin müzik, sanat, medya, internet, TV, radyo ve modayla ilgili günlük ilgi alanlarıyla ilişkili bir ilişki olarak tanımlıyoruz – yaratıcılık, zorluklar, katılım ve katılım sunuyor. Bir Lady Gaga müzik videosu gördüğünüzde öğretilebilir bir materyal olarak mı düşünüyorsunuz? Muhtemelen değil. Ancak popüler kültür, gençlerin öğrenmeye ilgi duymasına ve ilgilenmesine yardımcı olabilecek ve hatta küresel sorunları daha iyi anlamak için kaynaklar sunabilecek yararlı bir araçtır.

Kurs Tarihleri: 16 Eylül – 21 Ekim 2020

Sertifika : Kurs düzenleyicileri tarafından verilecektir

Kursun maliyeti nedir?

Avrupa fonuyla ortak finanse edildiğinden ücretsizdir.

Kursa nasıl kayıt olunur?

Temel olarak önce platforma kaydolmanız gerekir, ardından kursa kayıt olabilirsiniz.
Kayıt olduktan sonra e-posta adresinize bir e-posta alacaksınız. Şifrenizi belirlemek için bağlantıyı takip edin ve girişe tıklayın. Sizi kurs sayfasına yönlendirecektir. “Bu kursa kaydolun” yeşil düğmesine tıklayın ve kursa kayıt olacaksınız. Daha sonra “Hesabım” sayfasına giderseniz, dersin hesabınıza bağlı olduğunu göreceksiniz

Sık sorulan sorulara erişmek için tıklayınız

Platforma erişmek için tıklayınız

Exit mobile version