Site icon Erasmusgram

En Ucuz Dil Eğitimi Hangi Ülkededir? Fiyatları Nedir?

Eğitim hayatını yurt dışında geçirmek isteyen kişiler dil okulu arayışı içine girer. İnsanların kendi ülkesinde yaşamlarını sürdürürken bir başka dili öğrenmesi pek mümkün olmuyor.

Bu yüzden almak istediğiniz dil eğitimi için yurt dışı deneyimi yapmanızı önermekteyiz. 

En ucuz dil eğitimi veren ülkeleri sizler için sıraladık. Bu ülkeler dil eğitimlerini en uygun fiyatta öğrencilere sunuyor. Yurt dışında hizmet veren dil okulları yaş sınırlamasına göre fiyat veriyor. Örneğin; bir çocuk ile yetişkinin alacağı dil eğitiminde farklılık vardır. Dolayısı ile eğitim ücretinde de değişkenlik söz konusudur. Aşağıda en uygun fiyatta dil eğitimi veren ülkeler yer almaktadır.

Malta

İrlanda

Avustralya

Kanada

Amerika

İngiltere 

Malta En Ucuz Dil Eğitimi Veren Bir Ülkelerin Başında Gelmektedir!

En uygun dil eğitimi veren ülkelerin başında Malta gelmektedir. Ülke de dil eğitimi için gelen bini aşkın Uluslararası öğrenci bulunuyor. St Julians Malta’nın en iyi dil okullarından biridir. Özellikle geçen sene Malta’ya dil eğitimi için çok sayıda öğrenci başvurmuştur.

En ucuz yurt dışı dil okulu olarak Malta International House olarak belirlenmiştir. Malta’ya gitmek için THY uçuş bileti almanız gerekiyor. Bunun için 200 Euro bilet parası ödemelisiniz. Bunun yanı sıra Malta’da en ucuz dil eğitimi veren okullar, link, AMLC, Easy, inlingua Malta, Ela Malta, lal-iels, Ace, ESE ve EC bulunuyor.

Malta da eğitim almak istiyorsanız 720 € gözden çıkartmanız gerekiyor. Malta da Euro kullanıldığı için eğitim ücretinizi Euro cinsinden ödemelisiniz. 

İrlanda Dil Eğitimi!

İrlanda dil eğitiminde en ucuz fiyatlarda hizmet veren ülkelerden biridir. Ülke de uygun fiyatta dil eğitimi alabileceğiniz okullar Frances King, Eli, isi, Berlitz, ATC, Apollo, Atlas, Twin, Active, Delfin, IH, ISE, EMERALD, CES, EC, Kaplan Dublin dil okullar olarak belirlenmiştir. En ucuz yurt dışı dil okulu arayışında olan kişiler İrlanda’ya eğitim için gidebilir.

İrlanda’da en az 4 haftalık dil eğitimi almanız gerekmektedir. Dolayısı ile 1 ile 4 hafta arası (1 aylık) eğitim ücreti 150-250 € olarak belirlenmiştir. Ancak bu tutar okuldan okula göre değişkenlik göstermektedir.

İngiltere Dil Eğitimi!

İngiltere’ye dil eğitimi almak için gitmeyi düşünüyorsanız en uygun fiyatta eğitim veren okulları araştırmanızda fayda var. Burada dil eğitimi uygun fiyatlar da verilmektedir.

Yabancı diller arasında İngilizce hayatımızın bir parçası olmaktadır. Bu yüzden İngilizce bilmek her zaman sizin için avantaj sağlar. Günümüzde İngilizce bilmeyen yok denecek kadar azdır. Ancak İngiltere’ye giderek dil eğitimi almak istiyorsanız en az 728 GBP ücreti hazır etmelisiniz.

Ülke de ne kadar süre eğitim alacağınıza bağlı olarak fiyatlar belirlenmiştir. 

Amerika Dil Eğitimi!

Amerika da uygun fiyatlarda dil eğitimi almak istiyorsanız New York, Boston, Chicago, San Francisco, Los Angeles, San Diego, New York, Boston, Chicago, San Francisco, San Diego şehirlerimde bulunan dil okullarına müracaat etmelisiniz.

İngilizce aksanın bir diğeri de Amerikan aksanıdır. Burada dil eğitimi almak için gelen bini aşkın öğrenci bulunuyor. İngilizce dil eğitimi açısından Amerika en doğru tercihler arasındadır. Çünkü burada İngilizce dil eğitimi oldukça uygun fiyattadır. 

Exit mobile version