Site icon Erasmusgram

Eksiksiz Video Prodüksiyonu, Pazarlama ve YouTube Ustalığı

340 TL Kursa 18 saat içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs 21 bölümden oluşmaktadır.  118 ders bulunmaktadır.  19 saat 18 dakika  toplam uzunluğa sahiptir.

Kurs 22 indirilebilir kaynak sunmaktadır.

Kur sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

MASTER Video Oluşturma, Video Düzenleme, Adobe Premier Pro, Video SEO, YouTube Pazarlama, YouTube SEO ve Facebook Video Reklamları.

Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Pepsi gibi ev isimleri için içerik üreten bir sektör içerisinden profesyonel katkılarla VİRAL VİDEO YARATMA sanatında USTALAŞ

KENDİNİZİ ÖLDÜRÜN ve profesyonel kalitede ilgi çekici video içeriği oluşturmayı öğrenin – bugün işe alım görevlilerinin aradığı EN ÇOK TALEP EDİLEN beceri!

MASTER Video SEO ve YouTube SEO öğrenin, böylece daha iyi video SEO performansı için YOUTUBE kanalınızı OPTİMİZE EDİN

Facebook’un 3 yeni ölçümünün hayati önemini öğrenin ve neden içeriğinizi başarı için optimize etmenin ve AKILLI HEDEFLEME VE YENİDEN HEDEFLEME YAPMAYI bilmenin bir ZORUNLULUK olduğunu öğrenin.

PROFESYONEL KALİTELİ SİNEMATİK VİDEO ÇEKMENİN 6 ADIMINI keşfedin ve SÜREKLİ KAZANABİLECEĞİNİZ değerli yeni bir beceri kazanın

Müşteri yolculuğunun önemini, bu kadar çok insanın sosyal alanda başarısız olmasının 1 numaralı nedenini öğrenin ve ÇOK DAHA ÇOK DAHA FAZLA DÖNÜŞÜM YAPMAK için EN YAYGIN YANLIŞLARI YAPMAKTAN KAÇININ

DJI Drone ve GO NICHE’yi profesyonel bir drone video yaratıcısı olarak kullanarak gökyüzünden çarpıcı ariel videoları çekin. Veya BİNLERCE TIKLAMA VE PAYLAŞAN İÇERİK oluşturmak için yeni keşfedilen becerinizi kullanın

GÜÇLÜ VİDEO DÜZENLEME KILAVUZLARI VE BONUS VİDEO DÜZENLEME SÜPER HACKS EDİNİN, profesyonel görünümlü, oldukça paylaşılabilir videolar oluşturun

100 $ değerinde BONUS ÜCRETSİZ Telif Müziği ve LUTS ALIN

YALNIZCA AKILLI TELEFONUNUZU kullanarak binlerce beğeni, tıklama ve paylaşım alan parlak, pürüzsüz ve kristal netliğinde Video içeriği oluşturmanıza yardımcı olmak için Adobe Premier Pro, DJI OSMO ve RODE mikrofonuna HANDY WALKTHROUGHS!

MÜŞTERİLERİN İLGİ ÇEKENLERİNİ SÜREKLİ OLARAK ÇEKEN etkili FACEBOOK VİDEO REKLAMLARI oluşturmayı öğrenin ve ETKİLEŞİMİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARMAK için doğru Facebook Video Reklamı türünü nasıl seçeceğinizi keşfedin

KANITLANMIŞ Sosyal Medya Stratejilerini Kullanarak YENİ MÜŞTERİLER AKIŞININ İÇİNDEN KAZANIN VE KARINIZI ARTIRIN

Pazarlama sonuçlarınızı artırmak için kullanabileceğiniz Facebook Pazarlama ve Facebook Reklamları içeriden bilgi ile MÜŞTERİ ERİŞİMİNİZİ BÜYÜK BİR ŞEKİLDE ARTIRIN ve DAHA FAZLA MÜŞTERİ KAZANIN
TRAFİK REKLAMLARINDAN NASIL YARARLANACAĞINIZI, web sitenize SÜREKLİ TRAFİK AKIŞLARINI İTMEK İÇİN Video Oluşturma Araç Seti ile öğrenin.

Facebook’ta ERİŞİMİNİZİ GENİŞLETMEK ve AKILLI HEDEFLEMEK için Özel ve Benzeri kitleleri kendi yararınıza kullanın

Markanızın Facebook ve Instagram varlığını ARTIRMAK istiyorsanız, etkileşim ve video görüntülemelerinin neden HAYATİ olduğunu anlayın.

Kendi Facebook Reklam ve Video Prodüksiyon Ajansınızdan KAZANIN ve İŞ ​​FIRSATLARINIZI EN ÜST DÜZEYE ÇIKARMAK için Blueprint ile sertifika alın

Facebook’un üst sıralarda yer alan içerik türünü nasıl oluşturacağınızı öğrenin ve MAKSİMUM ERİŞİMİ BAŞARINIZ ve Facebook Video Reklamlarınız ve Facebook Video Pazarlamanızla etkileşim sağlayın

En başarılı Facebook Video Pazarlama kampanyalarımızdan KAZANAN STRATEJİLERİ kopyalayın – BÜYÜK KAZANÇLARIN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ için size göstereceğimiz planları izleyin

Kurs Tanımlaması

Video Prodüksiyon ve Video Pazarlama için bu GÜÇLÜ Adım Adım Ustalık Kılavuzu ile profesyonel bir film yapımcısı olun, yaşam tarzınızı yükseltin, dünyayı dolaşın ve en hızlı büyüyen, en karlı medya gelir akışına katılın …

Tek bir iyi hazırlanmış video işinizi tersine çevirebilir, size bir sürü yeni müşteri getirebilir, satışlarınızı, sosyal medya takipçilerinizi ve kayıtlarınızı artırabilir ve Google ve YouTube’daki tüm önemli ilk sayfa noktalarına ulaşmanıza yardımcı olabilir …

Sevgili öğrenciler,

Merhaba, ben Ing. Ödüllü Dijital Stratejist Tomas Moravek ve Movie Industry Pro, Chaply RZBLZ burada heyecan verici yeni Udemy işbirliğimiz, Total Video Production and Marketing MASTERY 2021’i sunuyor.

Video, dünyanın en popüler içerik ortamıdır ve sosyal medyada diğer tüm içerik türlerinden% 1200 daha fazla paylaşılır. YouTube, mobil video tüketiminin her yıl en az% 100 arttığını bildirdi ve 2021 yılına kadar paylaşılan TÜM içeriğin yaklaşık% 80’inin video olacağı tahmin ediliyor.

Videonun gücü konusunda tutkuluyuz ve bunun çok önemli bir içerik aracı olduğunu bildiğimiz için, bu sadece gelecekte pazarlama başarınız için daha da kritik hale gelecek, ortak bilgilerimizi birleştirerek bu kapsamlı bilgileri size sunmak istedik. Tabii.

İyi hazırlanmış bir video CİDDİ ETKİ YARATABİLİR, satışlarınızda büyük bir artış sağlayabilir, yeni müşteriler ve takipçilerinizi netleştirebilir ve ARAMA MOTORU SIRALAMALARINI ÇEKMENİZİ sağlar. Video içeriğine sahip olmak, ön sayfada bir Google sonucu elde etme şansınızı 53 kat artırır ve bir açılış sayfasına video eklemek dönüşümlerinizi% 80 oranında artırabilir!

Etkili video oluşturmayı bilmek, günümüzün rekabetçi, görsel odaklı ortamında pazarlamanızı en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız sahip olmanız gereken önemli bir beceridir. Video pazarlamacılarının% 91’i artık videoyu pazarlama stratejilerinin önemli bir parçası olarak görüyor.

Sadece bu değil, çoğu insan video içeriğini doğru şekilde nasıl çekip pazarlayacağını bilmediğinden, bunu yaparsanız, TÜM rakiplerinizde üstünlük elde edersiniz. Sürekli bir satış ve kayıt akışının keyfini çıkaracaksınız ve sahip olacağınız uzmanlık bilgisi sayesinde hem video pazarlamacı hem de video yapımcısı olarak oldukça talep göreceksiniz.

Bu hepsi bir arada kurs, Video prodüksiyonu ve Video pazarlamasının tüm ayrıntılarını öğrenmek istiyorsanız ihtiyacınız olan tek kurs. Sürekli güncellenen, en son teknoloji teknikleriyle sizi HIZLI bir şekilde tam bir acemiden video prodüksiyon ve pazarlama MASTER’ına götürecektir.

Bu, Pepsi, Nike, Adidas, Red Bull ve diğer birçok ev isimleri için reklamlar oluşturan endüstri profesyoneli Chaply RZBLZ’den gelen girdilerle birlikte ÖZEL, ÜST DÜZEY İÇERİKtir. Her türden profesyonel görünümlü video çekmek için bilmeniz gereken her şeyi öğreneceksiniz, ardından Internet Efficiency Award 2016 Winner, Ing. Tarafından size sunulan güçlü pazarlama stratejileri ile yeni becerinizden en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı keşfedeceksiniz. Tomas Moravek.

Kendi markanıza fayda sağlamak için bu kursa kaydolduğunuzda kazanacağınız değerli bilgileri kullanın veya pazarlama çabalarınızı TURBOCHARGE yapın. Ayrıca, çeşitlendirmek istiyorsanız, kariyerinizi değiştirmek ve dünya çapındaki markalar için profesyonel bir video içerik üreticisi olarak çalışarak karlı bir gelir akışı elde etmek için harika bir konumda olacaksınız.

ETKİLEŞİMİ ARTIRIN ve daha fazla kayıt ve satışları çekin, çünkü araştırmalar insanların videolu sayfalarda olmayanlara göre ortalama 2,6 kat daha fazla zaman geçirdiğini göstermiştir.

Sosyal medya akışlarınıza video ekleyerek daha fazla takipçi kazanın, bu da kitlelerin gönderilerinizle etkileşimde bulunma ve paylaşma olasılığını 10 kat artırır.

DAHA FAZLA SATIN – DAHA HIZLI – tüketicilerin% 79’u bir web sayfasındaki sıkıcı metinleri okumak yerine bir ürün videosunu izlemeyi tercih ettiklerini belirttikleri için videonun gücünü kullanarak.

Video prodüksiyon ve pazarlama sanatında ustalaşmak, size yalnızca öngörülebilir bir gelecek için büyümeye ayarlanan, neredeyse SINIRSIZ GELİR AKIŞININ güçlü bir yolunu sağlayacaktır.

Takip etmesi kolay adım adım kılavuzlarımız, yüksek kaliteli video açıklayıcılarımız, Yapılacaklar Listelerimiz, çalışma sayfaları, primerler, araç ve ipuçları, hızlı bir şekilde becerilerinizi geliştirmenize olanak tanıyacak, böylece ETKİLEYİCİ DİJİTAL VİDEO İÇERİĞİ ÜRETEBİLİR ve ardından bunu etkili bir şekilde pazarlayabilirsiniz.

Bu kurs, profesyonel bir video içerik oluşturucusu olarak yetkin olmanız için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.

✔ VİRAL GİTME GÜCÜYLE VİDEO oluşturma sanatı da dahil olmak üzere Video prodüksiyonu için kapsamlı kılavuz

✔ PRO KALİTELİ SİNEMATİK VİDEO ÇEKMENİN 6 Adımı

✔ En sevilen yazılım Adobe Premier Pro’yu kullanan MASTER DÜZENLEME TEKNİKLERİ

✔ BİR ÖZGÜRLÜK VİDEO YARATICISI OLARAK PARA KAZANMAK, dünyayı dolaşmak, yaratıcı olmak ve sevdiğiniz şeyi yapmak

✔ Uçağı kullanarak havadan dudak uçuklatan video görüntüleri oluşturma

✔ VİDEO GÖRÜNÜMLERİNİ VE PAYLAŞIMLARI BÜYÜK BİR ŞEKİLDE ARTIRMAK İÇİN SEO’YU Kullanma

✔ Kulüpler, barlar, etkinlikler ve markalar için PRO VIDEO PRODÜKSİYON sanatı

✔ Kristal netliğinde, profesyonel düzeyde ses için DJI OSMO ve RODE Mikrofon kullanma

✔ JET AYARLAYAN BİR YAŞAM TARZINI DENEYİMLE GEÇİRİRKEN, kazanmanızı sağlayan çarpıcı seyahat videoları çekin

Ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version