Site icon Erasmusgram

Dünyayı Gezerken Para Kazanma ve Markanızı Oluşturma Kursu

Kursa 1 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kursun sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz

Kurs 9 bölümden oluşmaktadır.  34 ders bulunmaktadır.  2 saat 25 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Sıfırdan çevrimiçi bir marka oluşturmak ve dünyayı dolaşmak için para kazanmak için kapsamlı bir  kılavuz

Bu Kurs ile Neler Öğrenecekleriniz

Kurs Tanımlaması

Dünyayı Gezmek için Para Kazanmak ve çevrimiçi para kazanmak ister misiniz?

Dünyayı dolaşmak genellikle çok paraya mal olur. İnsanların size ücretsiz bir şeyler vermesini veya seyahat etmeniz ve rüya gibi bir yaşam sürmeniz için size para ödemesini nasıl sağlayacağınızı bilmiyorsanız  eğer bu kursa kayıt olabilirsiniz.

Son yıllarda 3000’den fazla Seyahat Aşığına hayallerini gerçekleştirmeleri için yardımcı olan bu kurs  Maceraları sırasında birkaç öğrencisiyle tanıştı ve onların Seyahat maceralarını harika Instagram’ları üzerinden takip etmeye devam ediyor kurs sahibi. Dünyayı dolaşmak, çevrimiçi ve yolda para kazanmak için nasıl para kazanılacağını öğrenme sırası sizde

Peki … Bunu nasıl yaparsınız?

Çevrimiçi bir markayı ve varlığı büyütmenin bir yolunu bulduk ve şirketlere ve seyahat acentelerine, hizmetlerini bize ÜCRETSİZ olarak vermek istedikleri şekilde yaklaştık!

Ücretsiz şeyler ve sponsorlu geziler almanın yanı sıra, çevrimiçi olarak da çalışıyoruz ve çevrimiçi işletmelerimizden tam zamanlı bir gelir elde ediyoruz ve bu kurstan sonra aynısını yapabileceğinizi anlayacaksınız.

Son birkaç yıldır bu benzersiz konsepti oluşturmak için yüzlerce saat boyunca deneyler ve optimizasyon yaptık…

Bu kursta öğrendiğimiz her şeyi, sponsorlara ve şirketlere tam zamanlı olarak seyahat edebilmeniz için istediğinizi ücretsiz olarak alabilmeniz için kanıtlanmış bir sistem dahil olmak üzere bir araya getirdik.

Son 5 yıldır Tam Zamanlı seyahat ediyoruz ve Sosyal Medyanın gücü ve becerilerimizle seyahatlerimizden para kazanabiliyor, seyahatlerimizi ödeyebiliyor veya bizim için her şeyi ödeyecek sponsorlar bulabiliyoruz.

Beş yıldızlı otellerden, uçuşlara, lüks restoranlardan basın gezilerine. Adını koy. Bunların hepsi doğru zihniyet ve bu kursta sağladığımız araçlarla mümkündür.

Ayrıca, herhangi bir platformda geçerli olan en etkili sosyal medya uygulamalarına ve bunları kendi yararınıza nasıl kullanacağınıza dair temel bir anlayış sunacağız.

Dünyayı ÜCRETSİZ olarak gezmenin gücünü ortaya çıkarmak için bu sayfanın sağ üst köşesindeki “bu kursa katıl” düğmesini tıklayın.

Bu kurs kimler için uygun:

Bu kurs için önceden sosyal medya veya pazarlama deneyimine gerek yoktur.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version