Site icon Erasmusgram

Dünya Kupası 2022 Katar’da Gönüllü olmak ister misiniz?

Dünyanın en büyük futbol etkinliği olan Katar 2022 FIFA Dünya Kupası’na katılmak için harika bir fırsat.

Organizasyon Komitesi, turnuvanın organizasyonuyla ilgili havaalanlarında, otellerde ve stadyumlarda çeşitli etkinlikler düzenlemesine yardımcı olmak için 20.000 gönüllüye ev sahipliği yapacak.

Dünyanın her yerinden arkadaşlarla tanışmak ve Dünya Kupası’nın heyecan verici atmosferinin tadını çıkarmak için harika bir fırsat. FIFA Dünya Kupası Katar 2022, 21 Kasım’dan 18 Aralık’a kadar gerçekleşecek, ancak bazı gönüllü rolleri 1 Ekim’den başlayacak.

Gönüllü Programı Hakkında

Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (FIFA), Doha’daki Katara Kültür Köyü’ndeki açık hava tiyatrosunda düzenlenen özel bir törenle, Katar 2022™ FIFA Dünya Kupası Gönüllü Programı’na katılım başvurularının başladığını duyurdu.

2022 Katar Dünya Kupası’na, turnuvanın stadyumlar, eğitim merkezleri, havaalanları, taraftar alanları, oteller ve toplu taşıma merkezleri gibi resmi ve resmi olmayan alanlarında 45 operasyonel tarafta çalışacak olan 20.000 gönüllü katılacak.

Her biletin, her TV reklamının, her maçın ve her hedefin arkasında perde arkasında çalışan gönüllülerden oluşan bir ekip, FIFA World Cup Qatar 2022™’nin eğlenceli ve samimi atmosferinin keyfini çıkarmamızı sağlayacak genel sürecin ayrılmaz bir parçası.

Gönüllü nerede bulunacak?

Gönüllüler, turnuva öncesi ve turnuva boyunca, etkinlikler ve etkinlikler arasında aşağıdakileri destekleyecektir:

– 45 Fonksiyonel Alanda.  30’dan fazla farklı rol. 8 Stadyum.  Eğitim Siteleri. – Havaalanı, hayran bölgeleri, FIFA Fan Fest ve oteller gibi 25’ten fazla başka site. – Fan hizmetleri, havalimanında karşılama hizmetleri, metro, limanlar ve yön bulma – Fan bölgeleri – Oyuncular ve hakemler için eğitim siteleri

 

Finans ve Faydalar

– Gönüllüler, Katar’a uçuşlarını organize etmekten ve finanse etmekten ve turnuva boyunca konaklamalarından sorumludur. – FIFA, Katar’a girmek için vizeye ihtiyacınız varsa, uluslararası gönüllüler için seyahat belgeleri ve vize işlemlerini kolaylaştıracaktır.

– her sekiz saatlik vardiya için bir öğün yemek alacaksınız. Vardiyanız sekiz saatten uzunsa iki öğün yemek alacaksınız.

– Katar’da toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanmak için bir Qatar Rail seyahat kartı alacaksınız. – Seçilen gönüllülere Adidas üniforması verilecektir.

– Her yedi günde bir en az bir gün tatiliniz olacak.

– Asgari vardiyaları tamamladığınızda gönüllü profili üzerinden bir teşekkür belgesi alacaksınız

Başvuru için Uygunluk Kriterleri

– Tüm ülkelerden başvuru yapabilir.  1 Ekim 2022 tarihinde yaşınız en az 18 yaşında olmalıdır.

– İyi derecede İngilizce İletişim Becerisine sahip olmalısınız.  Arapça bilmek bir avantajdır.

– Daha önce deneyim gerekmez. – Tüm gönüllüler, onaylanmış bir aşı ile tam dozda COVID-19 almış olmalıdır.

Nasıl Başvurulur?

1. Başvuru Formunu doldurmanız gerekiyor.  Bir hesap açın ve buradan oturum açın. Başvuru formunu başarıyla tamamlayan herkes bir sonraki adıma geçmeye davet edilecektir.

2. Denemelere Katılın Başvuru formunu doldurduktan sonra, çevrimiçi oyunlaştırılmış bir değerlendirme olan Denemelere Katılın oynamaya davet edileceksiniz.

3. Mülakat Online oyunlaştırılmış değerlendirmeyi başarıyla tamamlayan adaylar mülakata davet edilecektir. Mülakat sürecini başarıyla geçen ve vardiya müsaitlik şartlarını yerine getirebilen adaylar, FIFA Dünya Kupası Katar 2022™ Gönüllü rolü için değerlendirilecektir.

Hesap açmak ve başvuru için tıklayınız

Daha fazla ayrıntı için bilgi paketini inceleyebilirsiniz. İncelemek için tıklayınız

Resmi adresine erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version