Site icon Erasmusgram

Dubai’de Satış Stajı – Maaşlı

İlan hakkında

Küresel liderlik markası için sürücü koltuğunda olmak ister misiniz? Müşterilerimizle uzun vadeli iş ilişkileri kurma fikri ilginizi çekiyor mu? O zaman Satış departmanında bir Staj, harika bir deneyim kazanmanız için doğru yerdir.

Satışta Stajyer Olarak Rolünüz:

Ticari Pazarlama ve Kategori Yönetimi:

BAE için bir kategorinin (örneğin Pampers ile Bebek Bakımı, Head & Shoulders ile Saç Bakımı vb.) için ticari sorumluluğunuz vardır.

Misyonlarınız, bütçe, ürün çeşitliliği ve promosyon açısından stratejik seçimler yaparak ciro ve Satış temellerini iyileştirmek olacaktır. Marka liderleriyle birlikte çalışacaksınız.

Anahtar hesap yönetimi:

Dışarıdan ulusal ve kilit hesaplara odaklanarak, fiyatlar, çeşitler, merchandising ve promosyonlarla ilgili ulusal müzakerelere katkıda bulunacaksınız. İş planları ve dış müzakereler hazırlamak için tüm müşteri ekibiyle işbirliği yapacaksınız.

Teklif:

1. günden itibaren size sorumluluk ve en az bir veya iki büyük projeye sahip olmanızı garanti ediyor.

Yöneticiniz size koçluk yapacak ve Satış ekibimizle geçireceğiniz bazı günler de dahil olmak üzere özel bir eğitim programı almanızı sağlayacaktır.

Satış staj programı, kariyerinizi P&G’de oluşturmaya başlamanın en iyi yoludur. Kariyer yollarımız içeriden terfiye dayanmaktadır: Tüm Ticari Satış Direktörlerimiz kariyerlerine sahada başlamıştır!

Ücretli Öğrenim Deneyimi: Size yalnızca üstlendiğiniz sorumluluk açısından değil, aynı zamanda size rekabetçi bir aylık maaş sağlayarak gerçek bir tam zamanlı çalışan gibi davranıyor.

 

Nitelikler

Şu anda bir Lisans veya Yüksek Lisans derecesinin üçüncü yılında (veya mezuniyetten bir yıl uzakta) olan öğrenciler. Ana dallar arasında İşletme, Pazarlama veya ilgili herhangi bir ana dal olabilir.

Doğuştan liderler ve hedeflere ulaşmak için çalışkanlar

Satış / Pazarlama için harici bir odak ve gerçek bir tutkuya sahip olun

 

Mükemmel analitik, eleştirel düşünme ve kişilerarası beceriler

İngilizce iyi seviyede. Arapça ise bir artıdır.

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version