Site icon Erasmusgram

Doğru ve Etkili Konuşmanın Temelleri Eğitimi

Kurs belirli sayıda kontenjan dahilinde ücretsizdir. Kontenjan dolmadan ücretsiz kayıt olabilirsiniz

Kursun anlatım dili  Türkçe

Eğitim İçeriğinde neler vardır ?

4 Video İçerik

4 Canlı  Ders

6 Ders Notu

1 Sertifika Sınavı

1 Ödev

1 Deneme Sınavı

Grup Sohbeti

Eğitim Hakkında

Konuşmanın püf noktası doğru konuşabilmektir. Gündelik  yaşamınızdan iş hayatınıza dek tüm alanlarda kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeniz çok önem arz ediyor. Etrafınızdaki kişileri etkinize almak istiyor iseniz bu eğitime katılmak size çok şey katacaktır.

Etkili Konuşma eğitiminde iletişim ve  diksiyon ile ilgili eğitim verilecektir. Kendinizi en doğru bir şekilde ifade etmeniz için en kolay yolun dil olduğu ve bunu insanlarının etkilediğini kabul edersek bu eğitim güzel bir fırsat olacaktır.

Bu eğitim ile dilin doğru bir şekilde kullanımın, konuşmanızın etkili olması ve iletişimde daha verimli olmanız için etkili yollar anlatılacaktır.

Ücretsiz olarak alacağınız bu eğitim ile detaylar aşağıdaki gibidir

Bu eğitimin süresi 1 haftadır. Bu eğitim süresi boyunca kurs materyalleri için sınırsız erişim hakkınız bulunmaktadır.

 

Etkili Konuşmanın Önemi

 

Toplumda etkili konuşan insanlar daha fazla saygı ile karşılanıyor. Bu eğitim ile hitabet sanatıyla ilgili tüm bilgileri elde edebileceksiniz.

Hitabetiniz iyi ise çevrenizdeki kişileri rahatlıkla yönlendirebilirsiniz,  amaçladığınız etkiyi alabileceksiniz. Tarih sizi yazsın istiyor iseniz bunun temel noktası etkili konuşmaktır.

 

Etkili Konuşma Eğitiminin Faydaları

 

Etkili konuşmak doğuştan gelen bir yetenek olabilir ama bu herkes için geçerli değildir. Alacağınız eğitim size bu yeteneği oluşturabilir. Yaşamınızın her kısmında başarı elde etmek istiyorsanız bu etkili konuşmak ile oluşuyor.

Etkili konuşma eğitimiyle birlikte sadece sözlü değil ayrıca yazılı olarak da etkisinin olduğunu fark edeceksiniz.  Bu eğitim ile yüksek dozda verim alacaksınız.

Bu Eğitim için Kimler Katılım Sağlamalıdır?

Profesyonel iş  hayatın olan kişiler,

Yönetici olan kişiler , öğretmen, memur,

Öğrenci,

Türkçeyi doğru ve etkili bir şekilde konuşmak isteyen kişiler

Sertifika Hakkında

Eğitim bittiği zaman, eğitim süresi boyunca edindiğiniz bilgiler nezdinde sınav olursunuz. Başarı sertifikası özel ve resmi kurumlarda geçerli.

Soğuk damgalı,

Uluslararası, özel ve resmi kurumlarda geçerlidir.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version