Site icon Erasmusgram

Danimarka , Svendborg 5 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

19-23 Eylül 2022 | Svendborg, Danimarka

Bir gençlik değişim projesinde adım adım bir yolculuğa çıkın. Her aşamada gençleri dahil ederek gençlik değişimlerini nasıl organize edeceğinizi öğreneceksiniz.

GERÇEK Gençlik Değişimlerini Nasıl Yapacağınızı Öğrenin!

 

Gençlik değişimlerini olması gerektiği gibi yapmayı öğrenin! Gençleri onlar için proje yapmak yerine kendi projelerini yapmaları için nasıl destekleyeceğinizi öğreneceksiniz.

Sahipliğe odaklanın

Genç insanlar sürece ne kadar çok katılırlarsa, katılımları yoluyla o kadar çok öğrenirler. Gençlerin proje fikrini bulmalarına, bunun için konu seçmelerine ve programı için etkinlikleri tasarlamalarına yardımcı olabilirsiniz.

Faaliyetleri kendileri yürütebilir ve diğer gençler için düzenledikleri yaygınlaştırma faaliyetlerini planlayabilirler.

Star of Europe, katılan her ülkede gençlerin her adımda nasıl yer alabileceklerini görmenize yardımcı olur!

 

Adım adım süreç

Gençlik değişim süreci 9 adıma bölünmüştür. Adımların her birini gözden geçiriyorsunuz ve pratikte ne olduklarını görüyorsunuz.

Adımların her birinde genç katılımcıların nasıl aktif rol alabileceğini öğreneceksiniz. Onları dahil etmek ve sahipliklerini desteklemek için araçlar elde edersiniz.

Yeni başlayanlar ve uygulamalarını güncellemek isteyenler için

Daha önce hiç gençlik değişimi düzenlemediyseniz, aradığımız katılımcı sizsiniz. Ayrıca, deneyimliyseniz ancak uygulamalarınızı daha katılımcı hale getirmekle ilgileniyorsanız, eğitim sizin için iyidir.

Öğrenilen becerileri onlarla çalışmaya uygulayabilmeniz için doğrudan gençlerle çalışıyor olmalısınız. Bu, bir yönetici veya ofiste tek başına uygulama yazan biri için bir eğitim değildir.

En az 18 yaşında olmanız gerekecek

Dijital materyalden yararlanın

Star of Europe adımları dijital olarak www.starofeurope.eu web sitesinde de mevcuttur. Kısa videoları izleyebilir ve mevcut materyalleri kullanabilirsiniz.

Daha iyi bir dünya için küçük adımlar

Faaliyetlerimizde, kimsenin geçmişi veya kişiliği nedeniyle ayrımcılığa uğramadığı veya zorbalığa uğramadığı daha güvenli bir alan ilkesini destekliyoruz. Aynı ilkeye saygı göstermenizi istiyoruz.

Ayrıca dünyayı biraz daha yeşil hale getirmek için çalışıyoruz. Bu yüzden mümkün olduğunda öncelikle vejetaryen diyetleri seçiyoruz. Etin bir gereklilik olup olmadığını bize bildirin – aksi takdirde yeşil yemekler birincil seçenek olacaktır.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

 

 

Exit mobile version