Site icon Erasmusgram

Danimarka , Kopenhag Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Yurtdışında yaşamak, uluslararası bir ortamda çalışmak ve uluslararası fiziksel aktivite ve sağlıklı yaşam tarzı teşviki alanında deneyim kazanmak ister misiniz? Eğer öyleyse, bu sizin için mükemmel bir fırsat! Kopenhag’daki ev sahibi ekibe katılmak için kendi kendini motive eden, tutkulu ve enerjik genç insanlar aranıyor.

 

Ufkunuzu genişletirken ve becerilerinizi geliştirirken yeni ve heyecan verici bir şey yaşayın. Danimarka’daki Uluslararası Spor ve Kültür Derneği (ISCA) ile Avrupa Dayanışma Birliği Gönüllüsü olun ve fiziksel aktivite destekçileri için tasarlanmış uluslararası projelerin ve etkinliklerin kalbine gidin. Ayrıca ISCA ruhuyla dolu bir tür aileye sıcak bir karşılamanın tadını çıkaracaksınız!

 

ESC Program Rehberinde belirtildiği gibi, gönüllüler 18 ila 30 yaşları arasında olmalı ve AB’de, Erasmus+ Programı ülkelerinde ve AB’ye komşu Ortak ülkelerde ikamet etmelidir (Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.)

ESC gönüllüleri için koşullar

ESC gönüllülüğü, ESC Çerçevesi ve koşullarına göre gerçekleştirilecektir. Daha spesifik olarak, ISCA, gönüllünün ikamet ettiği ülkeden Danimarka’ya seyahat masraflarını karşılayacak ve Kopenhag’ın merkezindeki bir dairede özel bir odada (diğer ESC gönüllüleriyle paylaşılacaktır) konaklama sağlayacaktır.

Danimarka aktif ulaşım kültürünü tam anlamıyla benimsemek için tüm gönüllülere bir bisiklet sağlanacaktır. ISCA ayrıca işle ilgili görevler ve öğle yemeği geri ödemesi için yerel bir SIM kart ve bir dizüstü bilgisayar sağlayacaktır.

Ayrıca gönüllüye aylık 300 Euro ödenek verilecektir.

Avrupalı ​​Gönüllülerin Katılımı

 

Tüm gönüllüler, ISCA’nın bir dizi uluslararası projesine, kampanyasına ve etkinliğine katılma fırsatına sahip olacak. ISCA, bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeylerde sporu, sağlıklı yaşam tarzlarını ve fiziksel aktiviteyi teşvik eden kuruluşlar için çeşitli kapasite geliştirme faaliyetlerini koordine eder. ISCA ayrıca bugün spor sektöründeki kilit konular ve konularla ilgili çeşitli projelerde birçok üye kuruluş ve diğer ortaklarla işbirliği yapmaktadır. Dahil olabileceğiniz üç geniş alan vardır:

 

Proje yönetim kadrosu, üye kuruluşlar ve diğer ortaklarla işbirliği içinde dışarıdan finanse edilen projelerin koordinasyonunu desteklemek.

 

Projelerin birçoğu, egzersiz ve sağlık, fiziksel aktivite ve eğitim, sağlığı geliştirici fiziksel aktivite, dezavantajlı gruplar için spor ve egzersiz, kentsel spor tesisleri, mültecilerin spor yoluyla dahil edilmesi, gençlik gibi günümüz dünyasında acil önceliği olan konular altında yer almaktadır.

ISCA, 2023’te Kopenhag ofisinde 12 aylık bir süre için ekibe katılacak gönüllüler arıyor (en erken başlangıç ​​tarihi Mart 2023 ve gönüllüleri Eylül 2023’te de ağırlayabilir)

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version