Site icon Erasmusgram

Danimarka , Horning Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Højboskolen, yaklaşık 10-11 aylık bir süre için farklı ülkelerden okulumuzdaki ve Okul Sonrası Kulübündeki etkinliklere katılmak isteyen 4 gönüllü arıyor.

 

Gönüllülerin işi, farklı sınıflara, okul kantinine ve Okul Sonrası kulübüne katılmaktan ibarettir. Gönüllüler ayrıca Okul FabLab’ının yanı sıra sürdürülebilirlik kapsamında öğrenme projeleri yapacak ve ayrıca öğrencilerle farklı etkinlikler yapmayı da içerecek.

 

– Haftada 2-3 gün Okul Sonrası Kulübüne katılım – Almanca ve İngilizce dil sınıflarında çocuklara pedagojik ve dil desteği –

Yaratıcılık ve spor derslerinde pedagojik ve pratik destek

 

– Başlangıç aktivitelerini içeren günde bir mola rehberi – Okula katılım yeni bir çöp ayırma stratejisi ve diğer sürdürülebilirlik girişimlerinin uygulanması – Öğrencilerle etkinlik günlerine ve okul FAB-LAB’a katılım

– Haftada 2-8 saat okul mutfağına katılım

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, mutfağı, banyoyu, tuvaleti ve yıkanma olanaklarını paylaşan diğer gönüllülerle birlikte Højboskolen’e yakın, küçük bir bahçesi olan bir apartman dairesinde konaklayacak.

Her gönüllünün kendi odası olacak ve yerel olarak dolaşmak için bir bisiklet sağlayacağız. Okul kantini gönüllüler için öğle yemeği sağlayacak ve biz size diyet ve ulaşım parasının yanı sıra çöp parası da ödeyeceğiz.

 

Gönüllünün kişisel becerileri/ilgi alanları dikkate alınacak ve her gönüllü için bireysel bir zaman çizelgesi yapılacaktır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Ulusal Varışta eğitim ve Ara dönem eğitimi. Okulda haftalık Danca ve kültürel eğitim. Mentor ile tanışma haftaları.

KATILIMCI PROFİLİ

Yalnızca aşağıdaki adayları kabul ediyoruz: – 18-29 yaş arası – İspanya, Türkiye, İsveç, Norveç, Finlandiya, İtalya, Polonya, Ukrayna, Letonya, Litvanya, Estonya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda’dan gelenler

 

Başvuru adresi için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version