Site icon Erasmusgram

Danimarka , Aarhus şehrinde ESC Gönüllülük Projesi

Hangi ülkelerden başvurular kabul ediliyor?

Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Estonya, İspanya, Fransa, Finlandiya, İtalya, Litvanya, Lüksemburg, Letonya, Karadağ, Malta, Hollanda, Slovakya, Portekiz, İsveç, Norveç, Polonya, Kıbrıs, Türkiye, Ukrayna, Slovenya

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek, vize ve projeyle bağlantılı masraflar karşılanıyor.

Her ay cep harçlığı verilecektir. Danca dil desteği verilecektir.

Proje Hakkında

Aarhus’taki Kızıl Haç yerel toplulukta çalışıyor ve onlarla ilgileniyor. Şu anda, yalnızlık yaşayan insanlara, evsizlere, ağı olmayan insanlara ve yardıma muhtaç insanlara yardım edilen 40’tan fazla faaliyet var.

Ayrıca, kurslar ve eğitim veriyoruz ve birkaç ikinci el mağazamız var. İhtiyaç duyulduğunda gönüllü yardım sağlamaya çalıştığımız için sürekli gelişim içerisindeyiz.

Uluslararası bir gönüllü olarak, büyük ve küçük etkinlikleri planlama konusunda yardımcı olacak ve deneyim kazanacaksınız.

Özellikle Aarhus ve çevresindeki pop-up mağazalar gibi farklı etkinlikler aracılığıyla sürdürülebilirliği ve ikinci el alışverişi teşvik etmekle ilgilenen gönüllüler arıyoruz.

İkinci el pop-up mağazalar, sürdürülebilirliği, ikinci el alışverişi ve şehirdeki farklı Kızılhaç etkinliklerini teşvik etmemiz için bir fırsattır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Projenin yakınında bulunan diğer gönüllülerle paylaşılan daire verilecektir. Cep harçlığı ve yemek yardımı sağlanmaktadır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Danimarka Ulusal Ajansı tarafından sunulan varışta ve dönem ortasında eğitim.

KATILIMCI PROFİLİ

İdeal gönüllü profili: etkinliklerle ve bunların bir organizasyonu pazarlamaya ve tanıtmaya nasıl yardımcı olabileceğine ilgi duyun.

İşbirliği yapabilirsiniz – Danimarkalı gönüllüler, stajyerler, çalışanlar ve farklı şirketlerle yakın çalışacaksınız.

Aarhus’ta sürdürülebilirliği, ikinci el alışverişe teşvik etmekle ilgilenin. İyi seviyede İngilizce konuşan, anlayan ve yazan.

Gönüllü çalışma ve bunun yerel bir topluluk üzerinde sahip olabileceği olumlu etki hakkında bilgi sahibi olun. Genel BT bilgisine sahip olun. Ehliyet sahibi olun ve yabancı bir ülkede araç kullanma konusunda rahat olun.

Proje süresi 01/09/2022 – 30/06/2023 arasında toplam 10 ay kapsamaktadır.

Başvurular yalnız bu linkten yapılacaktır. Başvuruya erişmek için tıklayınız

Resmi başvuru adresine erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version