Site icon Erasmusgram

Danimarka 6 Günlük Erasmus+ Projesi

“Ladder of intercultural sensitivity” eğitim kursunun ana amacı, azınlıklar, genç Romalılar, genç Romalılar gibi farklı hedef gruplarla çalışmaları da dahil olmak üzere günlük faaliyetlerinde Milton J. Bennett modelini kullanarak eğitimcilerin ve gençlik çalışanlarının kültürlerarası yeterliliklerini geliştirmektir.

 

Modelin 8 aşamasının tamamının gençlik çalışanları tarafından anlaşılması ve farklı kültürel geçmişlere sahip gençleri nasıl destekleyebileceklerine ilişkin yöntem, teknik ve araçları paylaşması gerekir.

ℹ EĞİTİM KURSLARININ HEDEFLERİ

Projenin hedefleri şunlardır:

• Milton J Bennett teorisine ve kültürlerarası duyarlılığın gelişimsel modeline aşina olmak;

• Gençlik çalışanlarının ve eğitimcilerin, imkanları kısıtlı gençler de dahil olmak üzere kültürlerarası hassas bir ortamda gençlik faaliyetlerini uygulamak için yeterliliklerini geliştirmek.

 

• Modelin şu aşamalarını tanıyarak model aracılığıyla kültürlerarası yetkinliği geliştirin ve iyileştirin: Belirsizlik; Diğer kültürleri tanımak; diğer kültürleri anlamak;

Farklılıklara tolerans; Farklılıkların kabulü; Çeşitliliğin takdir edilmesi; Adaptasyon; Diğer kültürlerde işlev görme yeteneği.

 

• Gençlik değişimleri ve gençler için gönüllülük olarak gençler ve gençlik çalışanları için yeni Ana Eylem 1 Hareketlilik projeleri elde etmek ve geliştirmek, gençlik çalışanları ve eğitimcileri uyum içinde kültürlerarası duyarlılık konusunda eğitmek.

📍Şehir, Ülke : Sigerslev, Danimarka
📅 Tarih : 20-27.03.2023

🛌🛫Konaklama ve seyahat Danimarka Ulusal Ajansı tarafından karşılanmaktadır.

⚠️ Son başvuru tarihi: 2 Şubat 23:59 (24h UTC)

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version