Site icon Erasmusgram

Danimarka 16 Farklı Proje için Gönüllüler Aranıyor

AFS Interkultur, Avrupa Dayanışma Programında bir Lider Kuruluştur. Bazı harika projelerle birlikte çalışıyor ve onlara yeni gönüllülerin işe alım süreçlerinde yardımcı oluyor.

 

Son başvurusu 28 Ocak olan en az 2 ve Son başvurusu 1 Şubat olan Projeler de mevcut. Projeleri tek tek inceleyiniz.

 

Son başvurusu bugün olan projelerden bir tanesinin açıklaması:

 

Gönüllülerin ilgi ve yeterliliklerine bağlı olarak bireysel faaliyetler:

Küçük permakültür bahçemizde ve seramızda ve sürdürülebilir inşaat alanımızda pratik çalışmalar. Öğretmenlere çeşitli pratik görevlerde yardımcı olmak.

 

SoMe – fotoğraf/video çekerek/düzenleyerek, sosyal medyayı güncelleyerek, broşürler vb. hazırlayarak ve diğer çeşitli ofis görevlerinde ofisimize yardımcı olun.

Bireysel faaliyetler gönüllü faaliyetlerinin ana parçası olacaktır, bu nedenle lütfen başvurunuzda 2 alandan hangisinde çalışmayı tercih ettiğinizi ve nedenini belirtin.

Tüm gönüllülere yönelik genel aktiviteler:

 

Her Pazar günü gönüllülerden biri öğretmene öğrenci aktivitelerini planlama, yemekleri koordine etme, mutfak ve hafta sonu işlerinin öğrenciler tarafından yapılmasını sağlama ve gerekirse okula misafir ağırlama konularında yardımcı olacaktır. Hafta sonundan sorumlu olan öğretmen her zaman yedek olacaktır.

Öğrenciler için kültürlerarası/boş zaman etkinliklerinin kolaylaştırılması.

Okul ve bağlı dernekler tarafından yürütülen tüm düzenleme ve etkinliklere katılım.

 

Spor aktiviteleri.

Kısa dönemli yaz kurslarımızdaki görevler aynı zamanda küçük bir bar işletmek, temizlik yapmak, mutfakta çalışmak ve öğretmenlere çeşitli aktivitelerde yardımcı olmak gibi hizmet işlerini de içerecektir.

Farklı kurs ve aktivitelerimize bağlı olarak görevlerin yıl boyunca değişebileceğinin farkında olmanız önemlidir.

 

Kimler başvurabilir?

 

18 ile 30 yaş arasındaysanız başvurabilirsiniz.

Programın bir parçası olan aşağıdaki ülkelerden birinde ikamet ediyor olmanız gerekmektedir:

 

Arnavutluk, Cezayir, Ermenistan, Avusturya, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Mısır, Estonya, Finlandiya , Fransa, Gürcistan, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İzlanda, İsrail, İtalya, Ürdün, Kosova, Letonya, Lübnan, Libya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Fas, Moldova, Karadağ, Hollanda, Kuzey Makedonya, Norveç, Filistin, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, Suriye, Çek Cumhuriyeti, Tunus, Türkiye ve Ukrayna.

 

Nasıl başvurabilirim?

Web sitesinde farklı projeler hakkında daha fazla bilgi edinebilir, hangi projelerin aktif olarak işe alım yaptığını ve nasıl başvuracağınızı görebilirsiniz.

 

Lütfen projenin tüm açıklamasını ve nasıl başvurulacağını okuduğunuzdan emin olun. Online başvuru formunun bağlantısını her projenin altında bulabilirsiniz.

 

 

Her projenin kendi bağlantısı vardır. Son başvurusu geçmemiş dilediğiniz projeye başvurabilirsiniz.

 

Lütfen projelerle doğrudan iletişime geçmeyin. Başvuru süreci veya proje hakkında herhangi bir sorunuz varsa,
lütfen bunları evs-denmark@afs.org adresine iletiniz Başvuruları e-posta ile alınmadığını unutmayın. Gönderirseniz dikkate alınmayacaktır. İnternet üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.

 

 

Resmi adresine erişmek ve başvuru için tıklayınız

 

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version