Site icon Erasmusgram

Daha Sakin ve Daha Net Bir Zihin İçin Farkındalık Meditasyon Öğrenme Kursu ( ÜCRETSİZ )

Kurs ücretsizdir

Kurs 11 bölümden oluşmaktadır.  91 ders bulunmaktadır.  12 saat 30 dakika uzunluğa sahiptir.

Konsantrasyonu artırma ve stresi azaltma yöntemini gösteren pratik farkındalık meditasyon kursu

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Bu programın sonunda tüm önemli farkındalık meditasyonlarını deneyimlemiş ve uygulamış olacaksınız. Nasıl yapılacağını öğrenmiş olacaksın

Zihinsel kapasitenizi, konsantrasyonunuzu, yeteneğinizi ve odaklanmanızı geliştirin.

Öfke, yüksek stres ve endişe anlarında kendinizi sakinleştirin

Stres ve kaygıya karşı sürekli direnç geliştirin

Stresli iletişimlerle sakince başa çıkın

Daha iyi uyku

Zihnin geviş getirmesini engelle ve biraz iç huzur bul

Doğal yaratıcılığınızın gelişmesine izin verin

Günlük farkındalık meditasyon pratiği ritüeli geliştirin

Rahatla, kendin olmak ve kendin olmanın tadını çıkarmak

“Farkındalık yapmaktan” “dikkatli olmaya” geçiş yapın ve her gün daha fazla çaba harcamadan daha etkili olun

Kurs Hocasından Kursun Tanımlaması

Farkındalığı ilk olarak yedi yıl önce, 8 haftalık farkındalık temelli stres azaltma (MBSR) kursuna katıldığımda keşfettim – ve o zamandan beri farkındalığı öğretmek benim tutkum ve hayatımın önemli bir parçası oldu.

Dikkatle yaşamanın hayatınıza getirebileceği huzuru ve faydaları sizinle paylaşmak isterim.

Geleneksel grup ortamında mindfulness öğretirken, dersi e-Öğrenme formatında sunmam için talep aldım, böylece bir grup kursuna katılamasanız bile, yine de farkındalığı öğrenebilirsiniz.

Bu amaçla, bulacağınız Farkındalık üzerine muhtemelen en kapsamlı e-Öğrenim kursunu (düşündüğüm şey) oluşturdum. Geleneksel kurstaki tüm materyallerimi ekledim ve e-Öğrenim için iyi giden özel ses öğretileri ekledim.

NOT! Videolar ve metin materyali isteğe bağlıdır ve daha fazlasını öğrenmek isterseniz orada. Anahtar, ses parçalarını yapmaktır.

Önemli olan, farkındalığın nasıl çalıştığını, zihinde ne olduğunu ve ne olacağını anlamak, sonra da değişimi sizin rehberliğiniz altında deneyimlemektir. Bu, gurunun mistikini ortadan kaldırır, amaçsızca merak etmenizi ve doğru yapıp yapmadığınızı düşünmenizi engeller ve aynı zamanda kaçınılmaz olarak ortaya çıkan soruları cevaplar.

Bu kurs, öğretilerin meditasyon deneyimine dahil edildiği kırk ayrı ses parçası (haftalık 8 bölüme ayrılmıştır) içermesi bakımından benzersizdir. Her bölüm için, oturumun neyi başarmayı amaçladığına dair bir genel bakış sunmak için kısa bir video ekledim. Her bölüme videoyu izleyerek başlayın.

Her bölümde ayrıca tanınmış 8 haftalık Farkındalık Temelli Stres Azaltma (MBSR) programına dayalı kısa bir bildiri vardır. Bunlar, kitaplar, konferanslar, uluslararası konferanslar, inzivalar ve eğitim kurslarından yıllar boyunca topladığım kendi notlarım, düşüncelerim ve deneyimlerim. Nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, sizi ek bilgilerle desteklemek için oradalar. Unutmayın, bunlar gerçek 8 haftalık MBSR kursuna aittir ve bu nedenle haftalık ev işi bölümü vb. İçerir.

Bu kurs, öğrenmeyi ve aynı zamanda pratik yapmayı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Dikkatli olmak basit olabilir, ancak çoğu insan ilk başladıklarında etkili bir şekilde pratik yapmak için dış rehberliğe ihtiyaç duyduklarını fark eder. Bu program, farkındalık yolculuğunuzu olabildiğince zahmetsiz hale getirmek için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Her biri on dakika uzunluğunda olan, takibi kolay ses parçaları olarak yapılandırılmıştır. Haftada beş ses parçanız var ve her parçayı aynı gün iki kez dinlemenizi istiyorum. Bir kez sabah ve bir kez öğleden sonra / akşam. Elbette isterseniz daha sık dinleyebilirsiniz.

Tam programın sekiz haftayı aşması amaçlanmıştır. Bu önemli. Farkındalığı aceleye getiremezsiniz. Beynin egzersiz yaptığınız ve “yeniden kabloladığınız” bölümleri çok eskidir ve bilim, otomatik tepkilerinizde kalıcı bir değişiklik yaratmanın günlük uygulama gerektirdiğini göstermiştir. İsterseniz haftaları tekrarlayabilirsiniz ve gerekirse sekiz haftadan daha uzun sürebilir – önemli olan her gün pratik yapmaya devam etmektir.

Öğrendiklerimi ve içsel korku, kaygı, stres ve tükenmişliğimi nasıl fethettiğimi paylaşarak kendi kişisel deneyimlerimden öğretiyorum. Bu kursta öğrendikleriniz kalıcıdır, gerçek yaşam deneyimine ve bilime dayanır ve hayatınızı değiştirmesi çok muhtemeldir.

Bu kursu yaparken, müşterilerimin bu andaki stresle başa çıkmalarına yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda yaşamları boyunca iyi bir ruh sağlığını sürdürme şanslarını da maksimize ediyorlar.

Harika bir kurs dilerim

inMindSight – Algarve Farkındalık Araştırma ve Uygulama Merkezi

Kurs Kimler için Uygundur?

 

Kurs tüm yetişkinler için uygundur.

Alıştırmalar ve öğrenecekleriniz, işyerinde yaşam için verilen özel örneklerle hayatınızın her alanında uygulanabilir.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version