Site icon Erasmusgram

Çin’de 1 Ay Yaz Programı : Masraflar Karşılanıyor

Lisans veya yüksek lisans öğrencisiyseniz ve alanınızda eğitim olarak uluslararası yaz araştırma programı arıyorsanız, bu, Çin Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Uluslararası Koleji’ndeki USTC Uluslararası Yaz Araştırma Programı 2024’e katılmanız için ideal bir fırsattır.

 

Program dünyanın her yerinden gelen tüm öğrenciler için tamamen finanse edilmektedir.

 

Çin’deki USTC Uluslararası Yaz Araştırma Programı 2024 (Tamamen Finanse Edilmiş Bir Program)

 

 

USTC Hakkında

 

Çin Bilim ve Teknoloji Üniversitesi veya USTC’nin 1958 yılına dayanan uzun bir geçmişi vardır. Çin Bilimler Akademisi tarafından Pekin’de kurulan bu üniversitenin misyonu, Çin’in bilim ve teknoloji alanındaki en parlak beyinlerini eğitmekti. 1970 yılında üniversite Hefei’ye taşındı ve o zamandan beri dünyaca ünlü bir araştırma kurumu haline geldi. Bugün USTC, 16.600’ün üzerinde yetenekli öğrenci ve araştırmacının yanı sıra 2.250’den fazla öğretim üyesinden oluşan canlı bir topluluğa sahiptir.

 

USTC Uluslararası Yaz Programı Hakkında

 

Çin Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (USTC), dünya çapındaki tüm üniversitelerden lisans ve yüksek lisans öğrencilerine Çin’in Hefei kentinde 2024 yazında Uluslararası Araştırma programı sunmaktadır.

 

Bu fırsat, USTC’deki profesörlerin yönlendirmesi altında en son teknolojiye sahip laboratuvarlarda en ileri araştırma projelerine katılmayı, değerli deneyimler kazanmayı ve akademik yeteneklerini artırmayı amaçlıyor.

 

Bu arada katılımcılar kültürel etkinliklere katılma, Çin’deki yerel halkın yaşamları hakkında bilgi edinme ve Çince eğitimi alma fırsatına da sahip oluyor.

 

Uygunluk | Kimler başvurabilir?

– Dünyanın her yerinden geçerli bir yabancı pasaporta sahip kişiler başvurabilir.

 

– Yetkili bir yükseköğretim üniversitesinde/yüksekokulunda lisans veya yüksek lisans düzeyinde kayıtlı olmanız gerekmektedir.

– Zihinsel ve fiziksel sağlığınız iyi.

– USTC yaz araştırma programına başvuruda yaş sınırı yoktur.

 

Giderler ve Faydalar

USTC uluslararası Yaz Araştırma Programına seçilecek başarılı öğrenciler, seyahat yardımı, sağlık sigortası ve yerel konaklamayı içerebilecek USTC Bursu tarafından desteklenecektir.

 

Zaman çizelgesi

Son başvuru tarihi: 14 Nisan 2024 Pazar (UTC/GMT+8)

Program Başlangıç: 1 Temmuz 2024

Program Bitişi: 30 Temmuz 2024

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version