Site icon Erasmusgram

CERN , İsviçre Stajı – Aylık 3.500 Euro Maaş

Uluslararası bir kuruluşta ücretli staj yapmak, özgüvenlerini artıracak ve kalabalığın arasından sıyrılmak için gereken becerileri geliştirecektir.

 

Ayrıca, uluslararası öğrenciler teknikler ve en gelişmiş araçlar ve en önemlisi ekip çalışması ve yönetim hakkında bilgi sahibi olacaklardır. CERN idari öğrenci programının yanı sıra CERN, uluslararası öğrencilere, CERN’in kısa süreli ücretli staj programı ve diğer benzer programlar da dahil olmak üzere çok sayıda başka fırsat sunmaktadır.

 

Stajyerler, kendi alanlarıyla ilgili pratik bilgiler edinerek kendi alanlarında başarılı olmak için Avrupa’nın en iyi kuruluşlarından birinde 2 ila 12 ay geçirme şansına sahip olacaklar.

 

Ayrıca gelecekteki kariyeriniz için faydalı olacak CV’nize mükemmel bir katkı olacaktır. CERN, bir lisans veya yüksek lisans programına kayıtlı tüm uygun uluslararası öğrencileri tam zamanlı öğrenci olarak kabul etmektedir.

 

CERN İdari Öğrenci Programı tamamen finanse edildiğinden, stajyerlere aylık maaş, seyahat ödeneği ve sağlık sigortası verilecek. Daha detaylı bilgi aşağıda verilmiştir; Önemli ayrıntıları kaçırmamak için makaleyi sonuna kadar okuduğunuzdan emin olun.

 

Avrupa’da CERN stajı, hevesli ve motive olmuş seçkin öğrencilerin, küresel olarak olumlu etki yaratabilecek uluslararası bir projenin parçası olmaları için hayatta bir kez karşılaşabilecekleri bir fırsattır.

 

Faydaları çalışma ve deneyimle sınırlı değildir; CERN İdari Öğrenci Programı aynı zamanda öğrencileri yetiştirecek ve kişiliklerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır. Ayrıca uluslararası tanıtım, diğer birçok uluslararası fırsata da kapı açacaktır.

 

Bu amaçla bu makaleyi atlamayın çünkü kriterler, gereksinimler ve faydalar hakkında detaylı bilgi aşağıda verilmiştir. Önemli noktaları kaçırmamak için sonuna kadar okuduğunuzdan emin olun.

 

CERN İdari Öğrenci Programı Staj Alanları

Tercüme
İnsan kaynakları
İleri Sekreterlik işleri
İş idaresi
Lojistik

Hukuk
Finans
Muhasebe
Kütüphane ve bilgi bilimi
Mühendislik Departmanı

Bilim iletişimi
Eğitim
Görsel-işitsel
Mühendislik Yönetimi
İletişim ve halkla ilişkiler
Psikoloji

 

Son başvuru: 6 Kasım 2023

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version