Site icon Erasmusgram

Çekya , Uherské Hradiště Gönüllülük Projesi

Proje hakkında

Şunları yapacaksınız:

Mini anaokulumuzda küçük çocuklara yardım edecek (1,5-3 yaş, çoğunlukla oyun :-), ana dilinizde ve/veya İngilizce konuşma dersleri (yetişkinler ve çocuk grupları, küçük gruplar), yardımcı profesörler yerel liselerdeki dil derslerinde,

 

Yaz aylarında okul çocukları için farklı konularda haftalık kamplar düzenleyecek ve gelecekteki kariyerinizde kullanmak istediğiniz kendi fikir ve projelerinizi geliştirme şansınız olacak.

Ayrıca merkezimizin tanıtımına yardımcı olmak için teşekkür ederiz, bu nedenle fotoğraf çekmeyi seviyorsanız ve video çekip düzenleyebilirseniz – harika! Haftada en fazla 30 saat çalışacaksınız.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Diğer gönüllülerle paylaşılan dairede kendi odanız olacak ya da Uherske Hradiste’deki rezidans salonunda kendi daireniz olacak.

Konaklama organizasyonumuz tarafından karşılanmaktadır. Ulaşım yeniden karşılanıyor ve cep harçlığı ve yiyecek yardımı, yaşamak ve seyahat etmek için gerçekten yeterli. Kuruluşumuz Akropolis’te sizler için sıcak öğle yemekleri sunulmaktadır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Varışta eğitimler ve ara eğitimler Ulusal Ajansımız tarafından düzenleniyor ve gönüllülerimiz tarafından büyük beğeni topluyor.

Geri bildirim ve değerlendirme, konaklamanız boyunca Youthpass’ınızda resmi ve gayri resmi olacaktır.

Öğrenmek ve eğitmek için olasılıklar çoktur. Gelecekteki iş aramanızda size yardımcı olmak için size bir referans mektubu vermekten mutluluk duyuyoruz.

 

KATILIMCI PROFİLİ

– Açık, iletişime açık, hoşgörülü, pozitif, farklı bir kültürü deneyimlemekten ve takdir etmekten mutlu, kendi kültür ve dilini paylaşmaktan gurur duyan

– En küçüğü (1,5-3 yaş) dahil her yaştan çocukla çalışmaktan keyif alan

– Mutlu yeni insanlarla tanışın ve öğretin

 

– Kendi ilgi alanlarını ve becerilerini geliştirmede ve bunları paylaşmada aktif

– Uluslararası gönüllü gruplarında yeni dostlukların tadını çıkarmaya hazır. Akropolis çalışanları ve yerel halk

– Seyahat etmekten ve yeni bir bölge hakkında bilgi edinmekten mutlu kişiler

 

Proje süresi 1 yıldır.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version