Site icon Erasmusgram

Çekya , Kadaň Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Kadaň,Çek Cumhuriyeti Ulusal Ajansı tarafında kabul edilen, Cedid derneğinin ortağı olduğu  projemiz için gönüllüler aranıyor

Proje kapsamında masraflar karşılanıyor.

 

Çocukların günlük bakımı ve eğitimi ile ilgilenecek bir gönüllü pozisyonu.

İletişim düzeyinde İngilizce gereklidir (en az A2). Tüm faaliyetler, bir pedagojik ekip üyesinin profesyonel gözetimi altında, Adım Adım eğitim programına göre gerçekleştirilir.

Projenin hedeleri

 

Her çocuğa bireysel yaklaşım – çocuğun kendi hızında ve güçlü yönlerinin desteğiyle gelişmesini sağlamak.

Her çocuk için bireysel plan. Çocukların ilgi ve ihtiyaçlarına göre tematik olarak planlanmış etkinlikler, yaratıcı projeler. Bireysel hedefleri olağan günlük aktivitelere ve genel haftalık plana entegre etmek.

Çocukların sağlıklı özgüvenlerini desteklemek ve uyumlu ilişkiler kurmak. Bağımsız karar verme, kendi seçimleri ve sorumluluğu kabul etme vurgusu.

Aile katılımı – gün boyunca eğitim faaliyetlerine aktif olarak katılan ebeveynler. Ortak karar ve karşılıklı sorumluluk alanı. Aile ve okul ekibi arasında iyi ortaklıklar.

 

Geleceğin öğrencilerini ve velilerini, programın ana fikirlerine ve çalışma yöntemlerimize uyumlarına göre seçmek.

Özel eğitime ihtiyacı olan çocukların dahil edilmesi – kapsayıcı eğitim için koşullar. Öğretmen eğitimi, mesleki seminerler, bir nörolog, çocuk doktoru, psikolog, rehabilitasyon merkezi ile işbirliği.

 

Başvuruda bulunmak isteyen gönüllü adaylarının cv ve motivasyon mektuplarını 20 Kasım 2022 tarihine kadar cediddernegi@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

 

Bilgi Paketi ne erişmek için tıklayınız

Başlangıç ve Bitiş; 02/01/23 – 16/12/23 Kadaň, Çek Cumhuriyeti

 

 

Sorularınız için cediddernegi@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version