Site icon Erasmusgram

Çekya , Blansko Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Çek Cumhuriyeti, Blansko’dan bir orman anaokulu olan Kudlibabka, Eylül 2022’den 1 yıllığına 2 ESC gönüllüsü arıyor. Proje, Mladiinfo CR organizasyonu tarafından koordine edilmektedir. Kudlibabka, yerel etkiye sahip küçük bir sivil toplum kuruluşudur.

Genç ebeveynler tarafından kurulmuştur. Organizasyon, doğa koruma, doğa sporları ve doğa ile iç içe eğitim ile ilgilenmektedir.

Orman Anaokulunda her biri en fazla 2 “sınıf” vardır. Her gün 16 çocuk ve 2 öğretmen. Çocuklar her türlü hava koşulunda dışarıda bahçede ve ormanda oynarlar.

ESC gönüllülerinin organizasyonu ve olası görevleri hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz: https://www.skolka-kudlibabka.cz/evropsky-sbor-dobrovolniku-european-solidarity-corps-esc/

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, her türlü mağaza, sinema, aquapark ile küçük bir kasaba olan Blansko şehrinde bir dairede yaşayacaklar… Brno şehir merkezine tren veya otobüsle 30 dakika uzaklıktadır.

Her gönüllünün kendi yatak odası olacak. Mutfak ve banyo ortak kullanılacaktır. Gönüllüler yemek ve cep harçlığı olarak aylık 8000 CZK ödenek alacak. Seyahat masrafları tamamen karşılanacaktır.

 

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, Çek ulusal ajansı tarafından düzenlenen varışta ve ara dönem eğitimine katılacaklar.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllülerin herhangi bir özel eğitime ihtiyacı yoktur, en önemlisi katılım için motivasyonunuzdur.

Proje tarihleri: 01/09/2022 to 31/10/2023

 

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version