Site icon Erasmusgram

Canva’yı bir profesyonel gibi kullanın: Temelden ileri seviye

22 saat içerisinde kursa kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz

Kurs 3 bölümden oluşmaktadır. 13 ders bulunmaktadır.

Kursa kayıtlı 12.115 öğrenci vardır

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Kurs Tanımlaması

Kurs hocası  kendini eğitmiş bir tasarımcı. Kurs boyunca eğitmeniniz  ve Canva’yı temelden ilerlemeye kadar nasıl kullanacağınızı anlamanıza yardımcı olacaktır.

Bu kurs, grafik tasarım konusunda yeni olan ve Canva’yı ayrıntılı olarak öğrenmek isteyen kişiler içindir. Grafik tasarımı kendi kendine öğrenmek isteyenler için! Proje dosyasını tüm videoların kaynaklarından indirebilirsiniz.

Bazı kurs incelemeleri:

Canva’da bulunan temel araçları ve kurs boyunca nasıl yararlı olabileceklerini öğrenerek başlayacaksınız. Yavaş ama etkili bir şekilde Canva’daki gelişmiş araçları öğrenerek yola çıkacaksınız ve tasarımlar dahil edilecektir.

Bu kursu tamamladıktan sonra dakikalar içinde daha iyi ve profesyonel tasarımlar oluşturabileceksiniz. Nasıl hızlı tasarım yapılacağı, tasarımınızda nelerin olması gerektiği ve bunlardan neleri hariç tutabileceğiniz gibi çeşitli ipuçları ve püf noktaları öğreneceksiniz.

Bu derste seyahat posterinin, etkinlik posterinin, süslü bir instagram hikayesinin, resim kolajının, profesyonel sunumların ve doğum günü videosunun nasıl yapılacağını ele alacağız. Buna ek olarak, yüksek kaliteli görüntüleri nereden elde edebileceği ve tasarımlar ve gradyan renklendirme için ilham verici fikirleri de göreceksiniz

Yazı tiplerinin ve öğelerin nasıl ekleneceği, tasarımlarda gradyanların kullanılması, en iyi arka plan görüntülerinin ve mükemmel yazı tipi boyutlarının seçilmesi, şablonlarımız için özelleştirilmiş boyutların oluşturulması, ızgaraların kullanılması, tasarımlarımızı çeşitli dosya türlerine dönüştürme, kullanma dahil olmak üzere canva’daki çeşitli özellikleri anlayacaksınız. Videolar için animasyonlar, tasarımlara sesli müzik ekleme ve tasarım yaparken akılda tutulması gereken ipuçları.

Temelden ileri seviyede Canva öğrenin

Bu kurs kimler için uygun:

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version