Site icon Erasmusgram

Cambridge Üniversitesi Kütüphanesini Online Erişim ile Ziyaret Et

Dünyanın en büyük kütüphaneleri arasında gösterilen İngiltere’de bulunan Cambridge Üniversitesi Kütüphanesi ders kitaplarına ücretsiz olarak erişim sağlayabilirsiniz.

İnternet üzerinden ücretsiz olarak eğitim alabileceğiniz kütüphanede, sesli, videolu ve metin olarak erişim sağlanan içeriklerde çok faz alan kapsamında dersler mevcuttur.

 

 

Cambridge Üniversitesi Kütüphanesindeki içerikler indirilmiyor fakat online bir şekilde erişerek istediğiniz dersleri seçip eğitime katılma fırsatınız var.

Üniversite kütüphanesinin yaptığı duyuruda, “Dünyanın her yerindeki  öğretmenler, öğrenciler, araştırmacılar;  Cambridge üniversite kütüphanesine hizmet sağlaması adına önemli planlar ile, sizi desteklemek için her şeyi yaptığının garantisini verebiliriz.

Ekipler mevcut durumu değerlendirmesi adına sürekli toplantı yapıyor ve sağlayıcılar ile çalışmalar düzenliyor” ifadesi yer aldı.

Cambridge ders kitaplarının en önemli özelliklerinden birisi ise en son teknoloji ve araştırmalar ile yazarların gelecek odaklı materyaller sunmasıdır.

 

 

Ders kitapları, eğitmenlerin ve öğrencilerin gereksinimlerini en sonki araştırmalardan oluşan online olarak kaynaklardan oluşuyor. Dilediğiniz konu üzerine çok fazla kaynağa erişim sağlayabilirsiniz.

 

Üniversitenin erişime açtığı yayınlara erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version