Site icon Erasmusgram

C++ Programlamaya Kapsamlı Giriş Kursu

Kursa 4 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs içeriği nedir?

4 bölümden oluşmaktadır.  32 ders bulunmaktadır.  5 saat toplam uzunluğa sahiptir.

Pratik yaparak ve çeşitli temel C++ uygulamaları oluşturarak C++’ın tüm Temellerini öğrenin

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

C++’ı doğru şekilde kullanmayı öğrenin

Karmaşık C++ işlevlerini anlayın

C++ becerilerinizi geliştirmek için Farklı İpuçları ve Püf Noktaları Öğrenin

C++ ile kendi temel programlarınızı oluşturun

Günlük olarak C++ kullanabileceksiniz

Her sınıfta farklı pratik alıştırmalarla kendi ritminizde öğrenin

Kurs Açıklaması

Programlamanın temellerini öğrenmek, özellikle daha önce hiç programlama yapmadıysanız, programlama dili ne olursa olsun çok karmaşık olabilir. C++ ile programlama yapabilmek farklı değildir.

Bu nedenle bu kurs, C++ hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenmenize ve bu programlama dilinde ustalaşmanıza yardımcı olmak için burada. Eğer sen :

– Bu programlama dili ile çeşitli projeler oluşturmak ister misiniz?

– Okuldasınız ve C++’daki belirli kavram ve kavramları anlamanız gerekiyor

– İş için bu programlama dilinin temellerini öğrenmeniz gerekiyor

– Sadece bu konuyu merak edenler

O zaman bu kursu ve içeriğini kesinlikle seveceksiniz. Sadece C++ programlamanın tüm temellerini öğrenip anlamakla kalmayacak, aynı zamanda bu kurs boyunca çok fazla pratik yapacaksınız.

Gerçekten de, bu kursun sonunda, C++ programlamanın tüm temelleri hakkında güçlü ve sağlam bir anlayışa sahip olacaksınız ve kendi çeşitli C++ programlarınızı ve uygulamalarınızı oluşturabileceksiniz.

Kursun yapısı

Bu kursun yapılandırılma ve oluşturulma şekli, bu programlama dilinin tüm temellerini öğrenmenize ve anlamanıza gerçekten yardımcı olmak için yapılmıştır.

Doğru araçları kuracağınız ve ilk temel kod satırlarını yazacağınız başlangıç ​​noktasından, fonksiyonlar, deyimler, döngüler ve birçok pratik proje gibi daha ileri seviyelere kadar, bu kurs, C++ ile programlamaya başlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Ayrıca bu kurs, C++ programlamanın çekirdeğini oluşturan tüm temel kavramları öğrenmenize yardımcı olmak için oluşturulmuştur. Bu sayede sadece bu dilde programlama yapmakla kalmayacak, aynı zamanda bu programlama dilinin mantığını da anlayacak ve kendi içinde çeşitli uygulamalar oluşturabileceksiniz.

Gerçekten de, önceden programlama deneyiminiz yoksa, en zor kısım programlama mantığını anlamaktır ve bu kurs, C++ programlamada başarılı olmanıza yardımcı olacak tüm konuları kapsar.

Ayrıca, bu kurs, pratik yaparak öğrenme olan çok basit ama etkili bir mantık üzerine inşa edilmiştir. Başka bir deyişle, bu ders bazı teorik kavramları içerse de kesinlikle teorik değildir.

Gerçekten de bu kurs, uygulama yoluyla öğrenme mantığı üzerine inşa edilmiştir. Diğer bir deyişle, bu programlama dilinde ustalaşmanıza ve C++ programlamayı öğrenme nihai hedefinize ulaşmanıza yardımcı olmak için tüm kurs boyunca çeşitli C++ alıştırmaları bulacaksınız.

Bu kurs kimler için tasarlandı

İnternette birçok C++ kursu var. Ancak bu kurs farklıdır, bu kursta bulacağınız tüm kavramlar, onları daha derinlemesine ve daha kolay anlamanıza yardımcı olmak için basitleştirilmiştir. Ayrıca, bu kursta sunulan her öğe, kurs boyunca öğreneceğiniz her şeyi uygulamanıza olanak sağlayacak çok sayıda çeşitli programlama örnekleriyle birlikte gelir.

Başka bir deyişle, bu kurstan önce hiç tek satır kod yazmadıysanız veya herhangi bir programlama yapmadıysanız ve her zaman bir yerden başlamak istediyseniz, muhtemelen bu kursu seveceksiniz.

Bu kursun sunulma ve yapılandırılma şekli, programlama dünyasına başlama hedefinize ulaşmanıza ve bu kursun sonunda sağlam bir C++ programlama anlayışına sahip olmanıza yardımcı olmak için burada.

Neden bu kursu almalıyım?

C++’da programlama her zaman tutkunuz olan bir şeyse ve o programlama dili hakkında her zaman daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, o zaman kesinlikle bu kursu almalısınız.

Bu kursun size öğreteceği ilk şey, programlamanın mantığını veya başka bir deyişle nasıl bir programcı gibi düşüneceğinizi ve C++ ile nasıl kullanılacağını anlamaktır. Ayrıca kurs boyunca çeşitli C++ kavramlarını öğrenecek ve çeşitli C++ programları ve uygulamaları oluşturacaksınız.

Bu, profesyonel veya günlük yaşamınızda çok faydalı olabilecek harika beceriler öğrenebileceğiniz veya kursu deneyebileceğiniz ve herhangi bir nedenle beğenmezseniz geri ödeme talebinde bulunabileceğiniz anlamına gelir.

Bu kurs için uygun:

Programlamayı merak edenler

C++ ile programlamayı öğrenmek isteyenler

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version