Site icon Erasmusgram

Bulgaristan , Bansko 9 Gün Erasmus+ Projesi

Proje Hakkında

Sürdürülebilirlik sosyal adaletin, ekolojik sağlığın ve ekonomik canlılığın sinerjisidir. Bu proje, sürdürülebilir kalkınmaya artan ilgiye yanıt vermekte ve yalnızca bireysel değil kurumsal düzeyde de eylem gerekliliğini aktarmaktadır.

 

STK’lara çok çeşitli sürdürülebilir uygulamaları tanıtmak için ihtiyaç duyulan araçları, bilgileri ve ilhamı sağlamanın yanı sıra gençlik çalışanları ve temsilcileri arasında konuyla ilgili iyi uygulama ve fikir alışverişini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

 

Proje faaliyetleri, gençlik projelerinin sürdürülebilirliği ve etkileri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla kuruluşların herhangi bir projesine entegre edebilecekleri faaliyet ve stratejiler oluşturmaya odaklanmaktadır.

Hedefler

 

1- Gençlik çalışanlarının konuyla ilgili farkındalığını ve anlayışını artırarak, Avrupa gençlik örgütlerinin sürdürülebilir örgütler ve gençlik faaliyetleri yürütmeye aktif katılımını teşvik etmek.

 

2- Çeşitli sektör gençlik örgütlerini günlük çalışmalarında sürdürülebilir çalışma uygulamalarını uygulamaya teşvik etmek ve ilham vermek, hedef gruplarına yönelik bilinçlendirici kampanyalar düzenlemek,

 

3- Sürdürülebilirlik ve bilinçlendirme kampanyalarıyla ilgili iyi uygulama ve deneyim alışverişinde bulunmak.

 

4- Yardımcı olmayı amaçlayan STK’lara ve gençlik çalışanlarına yönelik Sürdürülebilirlik Rehberini geliştirmek ve STK’ların diğer kuruluşların kendi kuruluşları içinde ve dışında sürdürülebilirlik girişimlerinin uygulanmasında ve düzenlenmesinde; yaygınlaştırmak.

 

5- Yaygın olmayan eğitimin ve Erasmus+ programının desteklenmesi

 

🇧🇬Bansko, Bulgaristan’da gerçekleşecek Erasmus+ Training Course “Sustainable Organizations” projesine davetlisiniz!

🏩 Yer: Bansko, Bulgaristan

📌 Ülkeler: Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, Slovakya, Polonya, İtalya, Fransa, Kıbrıs, Kuzey Makedonya, Romanya,

👤Katılımcı sayısı: 3

🔊 Dil: İngilizce

🎂 Yaş: 23+

✅ Son Başvuru Tarihi : 18.10.2023 – 17.00

✅ Konaklama, 3 öğün yemek ve projeyle ilgili diğer harcamaların %100’ü Avrupa Komisyonu tarafından karşılanmaktadır

✈ Seyahat bütçesi 180€’ya kadardır. Yeşil seyahat tercih edilmesi halinde 210 Euro’ya kadardır.

 

📆 Tarih: 21 Kasım – 1 Aralık 2023

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version