Site icon Erasmusgram

Bulgaristan Ağustos’ta Erasmus+ Projesi

Bulgaristan’da gerçekleşecek proje için acil katılımcı çağrısı!

 

BRIDGES Projesi “”Building Relevant Intercultural Dialogue and Generating Effective Skills ” programının hedeflerinin geliştirilmesinde tamamen yer aldığı gençlik çalışanları için bir hareketliliktir.

 

Projede belirtilen faaliyetler yoluyla gençlik çalışanlarına, yaygın eğitim yoluyla mesleki gelişim ve topluluklarında diyalog kurabilmeleri için yeni beceriler edinme fırsatı verilecek.

 

 

Proje hedefleri

Aktif gençlik çalışanlarının ve liderlerinin gençlere yaygın eğitim sağlama konusundaki becerilerini tazelemelerini ve yükseltmelerini sağlamak;

 

Özel olarak geliştirilmiş bir eğitim metodolojisi aracılığıyla diyalogcu olarak eğitilecek aktif bir gençlik çalışanları topluluğu oluşturmak;

 

Diyaloğun rolünü, becerilerini ve görevlerini öğrenerek gençlik çalışanlarının mesleki gelişimine yatırım yapmak.

 

Bulgaristan, Bansko Eğitim Kursu Proje Başvuru Formudur. Eğitim Kursu için 3 katılımcı seçilecektir.

 

Proje tarihleri: 24 Ağustos 2023 – 30 Ağustos 2023

 

Proje yeri: Bansko – Bulgaristan

Katılımcı sayısı: 3 kişi/Ülke

Gönüllülerin konaklama, yemek masraflarının TAMAMI karşılanacak olup, Seyahat masrafları ise 180 Euro’ya kadar Proje sonrasında raporlama evrakları ve proje sonu yaygınlaştırma çalışması görselleri teslim alındıktan sonra geri ödenecektir.

 

 

Biletler proje öncesinde gönüllüler tarafından alınacak ve projeden sonra 2 ay içerisinde geri ödeme yapılacaktır. Bu nedenle proje başvurunuzu bilet araştırması yaparak yapmanız rica edilir.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version