Site icon Erasmusgram

Bulgaristan 10 Gün Gençlik Değişimi

PROJEDEN NELER ELDE EDEBİLİRSİNİZ?

Etkili bir iletişim aracı olarak sahne sanatlarının gücünü keşfedin.

Tiyatro, doğaçlama ve hikaye anlatımı gibi sahne sanatlarından farklı yöntem ve teknikleri kullanarak kişisel ve profesyonel gelişim için yeni bilgiler edinin.

Kamp yaparak ve teknolojiden uzak aktivitelerle kendinizi doğaya kaptırarak dijital dünyadan bir mola verin.

Kişilerarası daha iyi bağlantılar için duygusal zeka ve empati geliştirin.

Ekip çalışmasını ve uluslararası işbirliğini geliştirmek için grup projelerinde diğer katılımcılarla işbirliği yapın. Rehberli öz-yansıtma oturumları aracılığıyla kişisel gelişim ve içgörüler üzerine düşünün.

 

Hangi ülkelerden katılımcılar yer alacaktır?

İtalya, Portekiz, Macaristan, Türkiye, Yunanistan, Hollanda ve Bulgaristan

Proje kapsamında masraflar karşılanıyor

 

 

Projede uygulanacak yöntemler yaygın öğrenme ve yaparak öğrenmedir. Projelerde, gerçek öğrenmenin aktif katılım ve uygulamalı deneyimlerle gerçekleştiğine inanıyoruz.

Yaparak öğrenmek sadece bir slogan değildir; programımızı şekillendiren ve katılımcıların pratik beceriler kazanmasını, eleştirel düşünme becerilerini ve inisiyatif kullanma duygusunu geliştirmesini ve özgüven geliştirmesini sağlayan yol gösterici bir ilkedir.

 

Yaparak öğrenme yoluyla, katılımcılar konfor alanlarının dışına çıkmaya ve onları entelektüel ve yaratıcı olarak zorlayan çeşitli etkinliklere, atölyelere ve projelere katılmaya ve kendi öğrenme süreçlerine aktif katkıda bulunanlar olmaya teşvik edilir.

 

Bu 10 günlük gençlik değişimi, 18 ila 30 yaş arasındaki gençlerin farklı iletişim becerilerini sahne sanatları yoluyla geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu benzersiz ve sürükleyici deneyim, genç bireylerin kendilerini güvenli ve etkili bir şekilde ifade etmelerini sağlamak için tiyatro dansı ve müzik dahil olmak üzere çeşitli sahne sanatlarını kullanmak üzere tasarlanmıştır.

 

Faaliyetler sırasında katılımcılar, sözlü, sözsüz ve sesli iletişim, topluluk önünde konuşma, beden dili, aktif dinleme ve daha pek çok şey gibi kişisel ve mesleki gelişimle ilgili çeşitli yetkinlikleri geliştirmenin farklı yollarını uygulama yoluyla keşfetme şansına sahip olacaklardır.

Proje, katılımcıların doğayla bağlantı kurmanın ve kırsal yaşamı deneyimlemenin bir yolu olarak çadırlarda uyuyacakları ve açık hava etkinliklerine katılacakları pitoresk Djurovo köyünde gerçekleşecek.

Bu eşsiz deneyime katılmaya, yeni zorlukların üstesinden gelmeye ve kendinizin daha iyi bir versiyonu olmaya hazır mısınız? Cevabınız evet ise aşağıdaki başvuru formunu doldurunuz.

 

Projenin bilgi paketine ve Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version