Site icon Erasmusgram

Britanya , Virjin Adaları Gençlik Değişimi Projesi

Britanya, Virjin adalarında gençlik değişimi projesi için katılımcı çağrısı!

Projeye Türkiye’den 10 katılımcı seçilecektir

Projeye hangi ülkelerden başvurular kabul ediliyor?

Türkiye, Norveç ve Britanya Virjin Adası

Projenin Konusu: Sağlıklı Yaşam

Proje Tarihleri: 14-23 Nisan 2022

Proje Konusu:

Dünya genelinde küresel problemler devam ediyor. Tüketicinin hayatına bağlı olarak asıl problemlerden birisi ise atık üretimi.

Ekolojik olarak düşünürsek eğer atıkları tamamı ile bitirmek kolay iş bir değil. Bu sebepten dolayı bunun farklı bir seçenek üretilmeli atıkları geri dönüştürme ya da başka bir şekilde kullanmak gerekir.

Projenin Amacı

Günümüzdeki gençlerin; ekoloji, aşırı atık üretimi, aşırı kaynak tüketimi, yetersiz çevre koruma, geri dönüşüm ihtiyacı, çevre kirliliği gibi konularla bağlantılı problemler ile ilgili farkındalık oluşturmaktır.

Günümüzde farklı çeşitte ürünlerin üretimiyle ilgili ve dağıtımıyla alakalı olarak problemlerin karmaşık halini görüyoruz ve çözüm için bu çözümün bir parçası olabiliriz.

1. Bilgileri dikkatli bir şekilde okuduktan sonra proje konusu doğrultusunda başvuru yapınız.

2. CV’nizi mutlaka ekleyiniz. CV’sini göndermeyen adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır. CV’nizi dilediğiniz formatta Türkçe ya da  İngilizce yazabilirsiniz

3. Proje için başvurusunu gerçekleştirecek adayların dil bilme şartı yoktur fakat grupta aktifliğin olması için yalnızda 1-2 tane ingilizce bilmeyen kişilerin diğer katılımcıların ise iyi ve orta seviye bilenler arasından seçilecektir.

4. Proje kapsamında proje tarihleri arasındaki konaklama, yemek ve aktivite giderleri proje kapsamında karşılanacaktır. Seyahat ödemesi yapılacaktır.

5. Covid-19 önlemlerini dikkate alarak başvurunuzu gerçekleştiriniz. Aşı kartı şartı vardır. En az 2 doz aşılı olmanız gerekiyor

6. Yalnızca seçilen kişilere dönüş sağlanacaktır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Son başvuru tarihi: 10 şubat

Exit mobile version