Site icon Erasmusgram

Brezilya Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

 

Siz de daha iyi bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyorsanız bize katılın! WeWorld Onlus, daha adil ve kapsayıcı bir dünya için her toplumda değişimin aktörleri olan kız, erkek, kadın ve gençlere yönelik olarak çalışmaktadır.

 

İnsani ve ekonomik kalkınma programları aracılığıyla fırsatlar ve daha iyi bir gelecek sunarak insanların acil durumların üstesinden gelmesine ve yaşamaya değer bir yaşamı garanti etmesine yardımcı olur.

Brezilya’daki görevimizde bize katılın! Savunmasız çocukların ve annelerinin korunmasını ve kapsayıcı kaliteli eğitime erişimini iyileştirmeye odaklanan proje faaliyetlerini uygulama ve izleme konusunda proje ekibine destek verecek, yararlanıcıların katılımını ve sahipliğini izlemek için toplantılara katılacaksınız.

Çocukların korunması ve savunmasız grupların dahil edilmesi hakkında bilgi edineceksiniz.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Ofis yakınındaki ortak bir dairede başka bir gönüllüyle birlikte yaşama fırsatına sahip olacaksınız. Ev sahibi kuruluş, konaklama masraflarını ve elektrik faturalarını karşılayacaktır ve size ücretsiz Wi-Fi, yerel sim kartı ve bir dizüstü bilgisayar sağlanacaktır.

Yiyecek ve yerel ulaşım da dahil olmak üzere kişisel harcamalarınız için harçlık alacaksınız. Kendi ülkenizden görevlendirileceğiniz ülkeye kadar olan seyahat masrafları WeWorld tarafından karşılanacaktır. Sigorta (Henner), dağıtımınızın tamamı boyunca etkinleştirilecektir.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

WeWorld’ün teorik ve stratejik yaklaşımlarına, projelerimizden pratik vaka çalışmalarına, Emniyet ve Güvenlik, mentorluk ve pratik düzenlemelere odaklanacak bir ayrılma öncesi eğitime katılacaksınız.

 

Ülkeye vardığınızda, programlar ve Ev Sahibi kuruluşa katkılarınız hakkında bir göreve katılacaksınız.

Dağıtımınız sırasında çevrimiçi veya ulusal ve uluslararası ortaklarımız tarafından düzenlenen eğitim fırsatlarına katılmanızı teşvik ediyoruz; harici kurslar için küçük bir bütçeniz olacak. WeWorld’ün e-öğrenme platformuna erişebileceksiniz.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Henüz ESC İnsani Yardım Gönüllülüğü’nde yer almamış, sosyalleşmeye ve farklı bir kültürü deneyimlemeye hazır, uyum sağlayabilen ve 10-12 ay boyunca bir takımda çalışabilen, motive bir kişi arıyoruz.

 

Proje yönetimi ve uluslararası işbirliğiyle ilgileniyor musunuz? Gönüllülük deneyiminizi takip edecek bir bölüm yöneticisi ve bir mentor tarafından destekleneceksiniz. Kendinizi zor veya dezavantajlı bir durumda bulursanız (ekonomik, fiziksel, coğrafi…), görüşme sırasında bunu mutlaka belirtin!

 

Başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version