Site icon Erasmusgram

Bosna Hersek Yaz Dönemi Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

*Sosyal Medya ve video düzenleme atölyeleri:

Video düzenleme becerilerini ve sosyal medya ve dijital pazarlama becerilerini uygulama. Sosyal Medya BRAVO ekibi, gönüllülerin belirli becerilerde ustalaşmalarına ve tanıtım yapmak ve gönderi yapmak için kullandıkları araçları tanımalarına yardımcı olacaktır.

 

*Proje Yönetimi eğitimi: BRAVO’da Proje Yönetimi becerilerini öğrenmek, belirli projeleri hazırlamak.

*Anaokullarında dayanışma ve atölye çalışmaları: Saraybosna’daki anaokulundaki etkinlikler ve çeşitli araçlar, oyunlar ve çocuklarla eğitim atölyeleri aracılığıyla iletişim.

 

*Yaşlı merkezinde gönüllülük: Saraybosna’da yaşlılarla bir araya gelerek atölye çalışmaları yapmak, merkezde kaldıkları süreyi ilginç ve keyifli hale getirmek için etkinlikler düzenlemek.

 

*Engelli çocuklar için merkezde atölyeler: Saraybosna’daki merkezde gelişimsel engelli çocuklarla yeni beceriler ve araçlar öğrenmek.

*Mülteci ve göçmen çocuklar ve yetişkinlerle atölye çalışmaları: Göçmenlere ihtiyaçları için yardım etmek

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama, iş yerlerinin ve BRAVO ofisinin de yakınında bulunan oteldir. Her gönüllünün banyolu kendi odası olacak. Çamaşır odası olarak oteldeki restoran, lobi ve diğer yerleri paylaşacaklar.

Wi-Fi’ye uygun erişime sahip olacaklar. Restoranda yemek yiyebilir veya odalarda yemek yapabilirler. Otel, ofisten tramvay/otobüs ile 15 dakika uzaklıktadır. Anaokulu 10 dk yürüme mesafesindedir. Yaşlılar merkezi tramvayla 30 dakika ve yaratıcı öğrenme merkezi otobüsle 20 dakikadan daha uzaktadır. Göç merkezi otelden 20/30 dakika uzaklıktadır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Oryantasyon haftası: İlk hafta gönüllüler, kültür, şehir ve iş yerleriyle tanışmak için mentorlar ve diğer BRAVO üyeleriyle vakit geçirecekler.

 

ESC ve Erasmus+ Eğitimi: Gönüllülere ESC programı ve genel olarak ESC Humanitarian Aid ve Erasmus+ platformu hakkında eğitim verilecektir.

 

Mentorluk eğitimi: BRAVO, mentorun programdaki rolünü açıklamak için tüm gönüllülere mentorluk eğitimi verecektir. İlkyardım eğitimi: Doğal afetlerde ilkyardım ve ilkyardım, insani yardım ve göç krizleri eğitimleri. Proje Yönetimi Eğitimi

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllüler, geçmişlerine ve profillerine göre görevlendirilecektir. Gelişimleri için gençlik derneği, yaşlılar merkezi, kreş, engelliler merkezi ve iki mülteci kampında çalışabilecek adaylar aranıyor.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version