Site icon Erasmusgram

Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu 2021 – Tüm Masraflar Karşılanıyor

Avrupa Siyaset Okulu 2021 yılı  gerçekleştireceği eğitim programının birinci için başvuruları almaya başladı!

6-13 Haziran 2021 tarih aralığında gerçekleşecek program kapsamında  Türkiye’de önde gelen akademisyen ve uzmanlar tarafından  ders verilecektir

Ekonomik büyüme, dış politika, seçmen eğilimleri, sosyal politikalar ve çok daha fazla ve çeşitliliklerin olduğu konular ile salgın durumunun da göz önünde bulundurup uyum sağlanması için program açık havada gerçekleşecektir.

Program için kontenjan 30 kişi.  Gelen başvuruların arasında değerlendirme gerçekleştirilecektir ve  İstanbul ile Ankara haricindeki şehirlerden gelecek başvurular öncelikli olacaktır.

Katılımcıların konaklama, yol ve yemek masrafları Avrupa Siyaset Okulu tarafından karşılanacaktır.

Avrupa Siyaset Okulu eğitimleri için başvuru yapmak ve katılım tamamen ücretsizdir.

Başvuru için lisans ve lisansüstü okuma zorunluluğu yoktur. Herkes başvurusunu yapabilir.

Eğitim programlarını başarı ile bitirirseniz  katılım sertifikası verilecektir.

Programa başvurular 5 Mart 2021 tarihiyle başlamıştır.   29 Mart 2021, saat 16.00 itibariyle kapanacaktır.

İlk aşamayı geçtiğiniz takdirde 11 Nisan 2021 tarihinde internet üzerinden sınav yapılacaktır. Nihai sonuçlar 30 Nisan’a dek mail aracılığıyla iletilecektir.

Önemli not: Salgının durumuna göre,, halk sağlığının öncelikleri ve resmi yönetmeliklerde olan değişiklikler sebebiyle eğitimin yeri, zamanı veya şekli konusunda değişikliğe gidilmesi durumunda katılımcılar bildirililecektir.

Boğaziçi Avrupa Siyaset  Okulu, Haziran Eğitimi için hâli hazırda siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerde çalışan ya da çalışmayı amaçlayan 25-35 yaş arasında olan gençlerin başvurusunu bekliyor.

25 yaşından küçük veya 35 yaşından büyük iseniz de başvurunuzu yapabilirsiniz

Başvurabilirsiniz. Her eğitimimize 35 katılımcı alıyoruz ve bu grup içinde bir yaş dengesi olmasını önemsiyoruz. Bu nedenle, değerlendirme esnasında 25-35 yaş arası başvurulara öncelik veriyoruz.

Başvuru yapmayı istiyorsanız Başvuru formuna erişmek için tıklayınız.

Başvurularla alakalı daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz. Sık Sorulan Sorular kısmına bakabilirsiniz. Erişmek için tıklayınız

Sorularınız var ise,  iletisim@avrupasiyasetokulu.org adresi üzerinden e-mail gönderebilirsiniz.

Exit mobile version