Site icon Erasmusgram

BM Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye İş ilanları

UNDP Türkiye Temsilciliğinin yaptığı ilan ile birlikte full time iş ilanı fırsatını elde edebilirsiniz!

UNDP’nin, kapsayıcı ve sürdürülebilir büyümeye katkı sağlaması, demokratik yönetişim ve iklim değişikliği ve çevre gibi konularda çalışma alanlarına sahiptir.

UNDP, Türkiye’de özellikle sivil toplum kuruluşlarıyla, üniversite ve özel sektörlerle, Türk Hükümetiyle işbirlikler yaparak desteğini sağlıyor.

Birçok pozisyonda iş ilanı fırsatı sunmaktadır.

UNDP, cinsiyet, milliyet ve kültür açısından işgücü çeşitliliğini sağlamaya kararlıdır. Azınlık gruplarından, yerli gruplardan ve engelli kişilerden bireyler eşit şekilde başvurmaya teşvik edilir. Tüm başvurular en katı gizlilikle ele alınacaktır.

UNDP, BM Kalkınma Sisteminde sürdürülebilir kalkınma için bilgi sınırı kuruluşudur ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini (SDG’ler) gerçekleştirmek için toplu eylemin bütünleştiricisi olarak hizmet eder.

UNDP’nin Genel Merkez, Bölge ve Ülke Ofisi seviyelerinde yürütülen politika çalışması, en son küresel perspektifler ve savunuculuk için sürekli bir derin yerel bilgi yelpazesi oluşturur.

Bu bağlamda, UNDP, Stratejik Plan’da öngörülen imza çözümlerini ve organizasyonel yetenekleri desteklemek için geniş bir bilgi alanı yelpazesinde saha tabanlı ve küresel teknik uzmanlık ağı olan Küresel Politika Ağı’na (GPN) yatırım yapıyor.

UNDP’nin Türkiye’deki yayımladığı iş ilanları linkte mevcuttur.

Yer alan iş ilanları Türk vatandaşları ve uluslararası adaylar için uygundur. Başvurabilirler.

İş ilanlarına erişebilir,  son başvuru tarilhlerini kontrol ederek, iş ilanlarının bulunduğu lokasyonları görebilirsiniz.

İş ilanlarına erişmek için tıklayınız

Exit mobile version