Site icon Erasmusgram

Ücretsiz Sertifikalı Blog Yazarlığı Eğitimi

Eğitim belirli sayıda kontenjan dahilinde ücretsizdir.

Eğitimin anlatım dili Türkçe

Eğitim İçeriğinde Neler Var?

5 Video İçeriği

1 Sertifika Sınavı

1 Ödev

2 Deneme Sınavı

Grup Sohbeti

Blog Yazarlığı Eğitimi Uzaktan Eğitim Programı

 

Düşünceleriniz, hayalleriniz, içinizden geçen her şeyi binlerce insan ile paylaşmayı ve yeni insanları tanımayı ister misiniz? veya markanızın milyonlarca kişi tarafından tanınmasını ister misiniz?

Bunları mümkün kılacak şey;  doğru hedef kitlenizin belirlenmesi ve kullandığınız dilin doğru bir şekilde  kullanılmasıyla olmaktadır. Bunu gerçekleştirmek için öğrenmeniz gereken tekniklere ihtiyacınız var. Bu eğitim ile öğrenecek ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceksiniz.

Blog yazma olayı  bir blog sitesinin aracılığı ile veya kendi blog sitenizi açmanız ile mümkün bir şeydir.
Blog yazıyorken deneyimlerinizi, bilgilerinizi, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi çok fazla  kişiye ulaştırmayı amaçlarız.
Bunu ticari bir amaç veya hobi olarak da yapabilirsiniz. Blog yazmanın mantığı kitap azmak gibidir. Kitap yazdığınız zaman raflarda yerini alıp okunmasını istediğiniz gibi blog yazma eylemi de kitlenizi doğru seçip doğru hedef kitlenizi yazılarınızla buluşturmakdır. Oluşturduğunuz içerik kaliteli olmalıdır.

Blog yazınız binlerce kişinin okumasını istiyor iseniz yapmanız gereken basit ipuçları vardır. Bu eğitimi alarak bunun ilk adımını atmış olacaksınız. Online ve ücretsiz bir şekilde eğitiminizi alabilirsiniz ve aşağıda bulunan başlıklar ile ilgili bilgileri edineceksiniz.

Blog yazma ipuçları

 

Hedef kitlenizi seçmeniz gerekir,

Kitlenize uygun bir dil kullanmalısınız,

Dilbilgisine ve yazım kuralları konusunda dikkatli olmak

SEO kurallarına göre blog yazmanız gerekir

Mesajı net ve yalın bir ifade ile ulaştırmanız gerekir.

Neler öğreneceksiniz?

 

Blog yazarlığı uzaktan eğitim programında blog yazarken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda bilgileneceksiniz. Bir blog yazısında nelerin olması ve olmaması gerektiği konusu oldukça önemlidir ve dikkat edilmelidir. Ayrıca daha fazla kişiye organik yöntemlerle ulaşabilmek için arama motoru optimizasyonuna uygun içerik oluşturmayla ilgili ipuçları bulacaksınız.

Sertifika Hakkında

 

Eğitim bittiği zaman, eğitim süresi boyunca edindiğiniz bilgiler nezdinde sınav olursunuz. Başarı sertifikası özel ve resmi kurumlarda geçerli.

Soğuk damgalı,

Uluslararası, özel ve resmi kurumlarda geçerlidir.

CV’nize ekleyeceğiniz sertifika kodu ise Ücretsiz

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız

Exit mobile version