Site icon Erasmusgram

Blockchain nedir ? Nasıl yazılır? Sırları ve Tüm Altyapısı ile ilgili Kapsamlı Kurs

Kursa 2 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kursun anlatım dili Türkçe

Kurs 5 bölümden oluşmaktadır.  6 ders bulunmaktadır.  1 saat 35 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz

Blockchain nedir ? Blockchain’in içerisinde neler vardır? Bu tarzda bir yazılımın yazılması hakkında detaylı bilgi ve mimarisinden bileşenlerine kadar çok geniş kapsamda bilgi mevcuttur.

  • Bu seviyede ve günümüzde en iyilerinden birisi olan Blockchain hakkında bilmedikleriniz ve duymadıklarınızı yazılımı yapan kişi tarafından dinleyerek öğreneceksiniz. Anlatılan bilgiler alıntı olan bilgiler değildir. Kurs hocasının kendi deneyimleri, Arge çalışmaları ile ortaya çıkardığı bilgiler ile oluşmaktadır. Bu yüzden farklı tarzlarda yaklaşımlar ile görebileceksiniz.
  • Blok, Block zinciriyle, Bitcoin, Ethereum ve bu saydıklarımızın teknolojileriyle birlikte kurs hocasının yazdığı
    Blockchain yazılımıyla ve bu yazılım ile ilgili sırları , mimari ve bileşenleriyle , çalışmassı durumundaki tüm detayları görme fırsatı elde edebileceksiniz.
  • Siz ile paylaşılacak olan dökümanlar ile kripto paranın dışında blockchain çeşitlerinin kurumsal blockchain olarak da bilinen hyperledger , geleceğiyle ilgili durumu, borsa istanbuldaki  blockchain projesiyle ilgili bilinmesi gerekenleri yazacak kişi tarafından PDF dökümanının ekstra olarak veriliyor.
  • Hem bu teknolojiyi takip ediyor olan yatırımcılar ve yazılım açısından gören kişilerin bakış açısı değişecek ve bundan sonraki geleceğini daha farklı bir şekilde görecek.
  • HyperLedger Fabric (Kurumsal Blockchain) ile kolay bir şekilde ilk yazılımınızı geliştirmenizi ve business network gibi ana kavramların gösterildiği PDF ekstra olarak sizi sunulacaktır.

Bu kurs kimler için uygundur?

  • Bütün sırları öğrenmeyi isteyen kişiler ve bu tarzda yazılımı yazan kişi tarafından öğrenmeyi isteyen kişiler

Detaylı bilgi ve Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version