Site icon Erasmusgram

Birleşmiş Milletler (BM) Gönüllü Programı 2022 | Masraflar Karşılanıyor

BM Gönüllü programı her yıl farklı geçmişlere sahip binlerce kişiyi beceri ve deneyimlerini dünyanın dört bir yanındaki topluluklarla paylaşmak üzere işe alıyor ve yerleştiriyor.

 

Birçok gönüllü, sahip olabileceği kariyer etkisi nedeniyle BM Gönüllüleri Programı’nı tercih ediyor.

Gönüllü olarak hizmet vererek, dünyanın dört bir yanındaki insanlara kalkınma ve insani yardım sağlama görevinde BM’yi desteklemede önemli bir rol oynuyor olacaksınız. BM Gönüllüleri programı, dünyanın dört bir yanındaki insanlara uluslararası kalkınmanın merkezinde çalışma fırsatı sunuyor.

BM Gönüllüleri, dünya çapında ortak kuruluşlar tarafından tasarlanan ve uygulanan projelerde hizmet vermektedir.

 

Birleşmiş Milletler (BM), insan hakları, küresel barış ve güvenlik ve sosyal ilerlemenin en temel ilkelerinden bazılarını desteklemeye kendini adamış küresel bir kuruluştur.

Kuruluşunun amaçları, tüzüğünde belirtildiği gibi, uluslararası barış ve güvenliği korumak, ülkeler arasında dostane ilişkiler geliştirmek ve uluslararası sorunların çözümünde ve insan haklarına ve temel özgürlüklere saygının geliştirilmesinde işbirliği yapmaktır.

Programın Sağladığı  Avantajlar:

Gıda, Barınma, Temel İhtiyaçları Karşılamak İçin Aylık Ücret

Konaklama

Sağlık Sigortası

Dönüş Uçak Bileti

Uygunluk kriterleri:

 

Dünyanın her yerinden insanlar başvurabilir.

Ulusal BM Gönüllü Görevleri için en az 22 yaşında

Uluslararası BM Gönüllü projeleri için en az 25 yaşında.

Nasıl Başvurulur?

 

Başvuru ile ilgili detaylar için Birleşmiş Milletler Web Sitesini incelemeniz gerekecektir. Başvurmak İçin BM Web Sitesine erişmek için tıklayınız

Birleşmiş Milletler Gönüllü programı, kuruluşun hem içinden hem de dışından insanlara dünya çapında kritik kalkınma yardımı sağlamak için birlikte çalışmaları için fırsatlar sağlayan bir girişimdir.

 

Dünyanın her yerindeki istisnai insanlardan oluşan çeşitli bir toplulukla birlikte çalışırken bir fark yaratmak ve uluslararası kalkınmaya katkıda bulunmak istiyorsanız, o zaman bir BM Gönüllüsü olun.

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version