Site icon Erasmusgram

Birleşik Krallık , Mart Ayında 7 Günlük Erasmus+ Training Course Projesi

Projeye toplam 30 katılımcı katılacaktır.

Hangi ülkelerden başvurular kabul ediliyor?

Çek Cumhuriyeti, Estonya, Macaristan, İtalya, Slovak Cumhuriyeti, Slovenya, Türkiye, Birleşik Krallık

Proje kapsamında masraflar Erasmus+ bütçesinden karşılanacaktır.

Tiyatro, komedi, hikaye anlatımı, psikoloji, sosyoloji, eğitim, müzik, sosyal ve yaratıcı topluluk çalışması vs yaklaşım tarzlarını bir araya getiren tecrübeli bir ekip ile birlikte gençlik çalışmalarına katkı sağlamak için ileri seviyede yeteneklerinizi geliştirme fırsatını elde edin!

“STAGECRAFT”  Projesi ile ilgili bilgi

StageCraft for Youth Workers”, Erasmus+ projesidir ve hibelendirilen bu serinin 3. aşamasıdır.

Proje, tiyatro, komedi, hikaye anlatımı tarzındaki yaklaşım çeşitlerini kullanarak gerçekleşecek olan 7 gün sürecek bir eğitim kursudur.

Eğitimin yapılacağı yöntem ise yaygın eğitim teknikleridir. İleri seviyede iletişim, sunum becerilerinizin gelişmesi hedeflenir.

Projenin gerçekleşeceği yer ise, Birleşik Krallık’ta İskoçya’nın, Edinburgh şehrine yaklaşık 50 mil güneyinde yer alan Moffat kasabasıdır.  Projenin yapılacağı mekan ise, gençlik faaliyetlerinin ve etkinliklerin gerçekleştiği geniş ve büyük  Viktorya binasında The Well Road Centre’dır.

Eğitimin gerçekleşeceği tarih aralığı ise 16 – 23 Mart 2022’dir. Projenin ilk günü olan 16 mart seyahat günü ve ilk gün saat 17’de başlayacaktır.

8 farklı ülkeden gelecek katılımcılar ile gerçekleşecektir.

Projenin hedefleri nelerdir?

• Gençlik çalışanlarında  sunumların etkisini ve katılım becerilerini ve tecrübelerin anlaşılmasının daha net olması ve geliştirilmesini sağlamak

• Etkili sunum yapılırken oluşturduğu etkiyi ve gençler ile meydana gelen dinleyici kitlesinin katılımı ve bu alandaki rolünün iyi anlaşılması

• Psikoloji, sosyoloji, eğitim, tiyatro ve yaratıcı topluluk alanlarının teori ile ilgili kısmında daha çok farkındalığın sağlanması

Geliştirilecek olan becerilerin sadece teori değil ayrıca uygulanma fırsatını yaratmak ve gerçekleşmesini sağlamak,

Erasmus+ aracılığı ile gençlik çalışmalarının yarattığı potansiyeli gerçekleştirecek imkanları oluşturmak ve ileriki dönemler için işbirlikler oluşturmak

Proje hakkında detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Bu eğitim kursu ile birlikte,  çevre, fizyoloji, beden dili ve potansiyelimizi daha efektif bir duruma getirmek için  ve verilmek istenen mesajın detaylarını, ileri seviyede oluşturulacak yeteneklerle gelişimin sağlanması hedeflenmektedir.

Eğitimin daha çeşitli bir hale getirmek ve tutkulu bir duruma dönüştürmek için  tiyatroda uygulanan beceri setlerinden faydalanılacaktır.

Eğitim kursu gayet etkileşim içeren bir şekilde gerçekleşecek ve her metodu doğru bir şekilde uygulanacaktır.

 

Exit mobile version