Site icon Erasmusgram

Birleşik Krallık 8 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Birleşik Krallık’ta gerçekleşecek Eğitim Kursu için katılımcı çağrısı

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

 

“Mindful Youthworker” kursu,  gençlerle dikkatli ve şefkatli bir şekilde çalışma ve güvenli ve kapsayıcı alanlar yaratma ve daha fazla duruş ve mevcudiyet geliştirme konusunda beceri ve bilgiyle donatır.

“Youth, Arise! Creative Tools for Youth Workers”, ASHA Merkezi tarafından organize edilen ve Erasmus+ programı tarafından ortaklaşa finanse edilen bir projedir.

 

Projenin amacı, toplumdaki gençler üzerinde önemli bir etki yaratacak araç ve tekniklerle yeni nesil gençlik çalışanlarını yetiştirmektir.

 

“Youth, Arise!” Projesi, 2023 yılının Mayıs ve Haziran aylarında art arda yapılacak olan Güçlendirilmiş Konuşmacı ve Dikkatli Gençlik Çalışanı olmak üzere birbiriyle bağlantılı iki eğitim kursundan oluşmaktadır.

 

Her iki kurs da gençleri kendi toplumlarında etkili liderler ve değişim yaratıcıları olmaları için güçlendirmeyi amaçlıyor ve kişisel deneyime vurgu yapan bütüncül, eğitimsel bir modele dayalı olacak. Atölye çalışmaları ve dersler, yaratıcı çalışma, konuşma ve tartışma, drama tabanlı oyunlar ve alıştırmalar şeklinde uzmanlardan gelen girdileri içerecektir.

 

Kurslardan birine veya her ikisine de başvurulabilir.

 

Hedefler:

 

Katılımcıların çalışmalarında daha fazla duruş ve mevcudiyet geliştirmelerini desteklemek;

Avrupa medeniyetinin temelini oluşturan barış ve işbirliği değerlerini teşvik etmek; yaratıcı sosyal yardım faaliyetleri aracılığıyla bu değerleri destekleyen yeni nesil gençlik çalışanlarının geliştirilmesine yardımcı olmak.

 

Gençler arasında ilgisizliğe ve yabancılaşmaya yol açan sosyal faktörlerin anlaşılmasını geliştirmek ve katılımcıların bunlarla başa çıkmak için olumlu stratejiler geliştirmelerine yardımcı olmak.

6-15 Haziran 2023 tarihlerinde  ASHA Merkezi, Birleşik Krallık’ta gerçekleşecektir.

Son başvuru tarihi 10 Mayıs. Formda yazan 23 Nisan tarihini dikkate almayınız

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version