Site icon Erasmusgram

Belçika Rochefort Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Syndicat d’initiatives”, bölgeyi tanıtmayı ve canlandırmayı amaçlayan, yerel çıkarları olan bir organizasyondur. Halka ulaşmaları üç alan aracılığıyla yapılır: etkinlik organizasyonu, bilgi noktası ve Rochefort kasabasında ilgi çekici yerler yaratmak istiyor.

Gönüllüler, organizasyonun çeşitli faaliyetlerine katılma fırsatına sahip olacaklar: idari, kültürel, lojistik. İlk haftalar, gönüllüye kuruluşun üzerinde çalıştığı tüm görevleri göstermekten oluşacaktır, böylece kademeli olarak hepsine daha fazla katılabilir.

 

Çeşitli görevler, gönüllülerin ilgi alanlarına uygun bir şey bulmasına ve peşinden gitmesine izin verecektir.

 

Amaç derneğe günlük işlerinde (bilet gişelerinde, turizm merkezinde ve cazibe merkezlerinde) yardımcı olmak ve etkinlik organizasyonu, gönüllülerin yönetimi ve dış mekan bakım görevlerinde yardımcı olmaktır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü, Rochefort’ta diğer uluslararası gönüllülerle paylaşılan bir evde yaşayacak.

 

Kendi odası olacak ve evin geri kalanını paylaşacak. Gönüllü bir bütçe alacak ve yemekleri kendisi karşılayacak. Ayrıca, tatiller de dahil olmak üzere faaliyet süresince kişisel harcamaları için küçük bir ödenek (harçlık) alacaklardır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Geliş ve ara dönem semineri; destek kuruluşunun kamp liderlerinin eğitimine katılma fırsatı. SI ekibine önerilen diğer eğitimler de gönüllüye önerilebilir.

KATILIMCI PROFİLİ

Proje, milliyeti, dini, inancı, diploması, mesleki tecrübesi ne olursa olsun, gönüllülük duygusuyla motive olmuş, organizasyonda yer almak ve toplumsal kalkınma alanında çalışmak isteyen herkese açıktır.

 

Gönüllünün etkinliğe katılmak için çok motive olmasını, projeleri hakkında açık fikirli, yaratıcı ve proaktif olmasını bekliyor. Gönüllü, kırsal bir ortama ve dışarıda vakit geçirmeye hazır olsun.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version