Site icon Erasmusgram

Belçika , Oostende Erasmus+ Seminer – 29 Mayıs 3 Haziran

Bu seminer sırasında genç değişim yaratıcıları, gençlik çalışmalarının acil zorluklarını kişisel, kişilerarası ve sistemsel düzeyde ele alarak karşılamak için birlikte yavaşlama şansı yakalarlar.

Günlük olarak, çoğumuz çok fazla şey yapar ve çok az duraklar. Nadiren geri adım atıp kendimizi ve birbirimizi gerçekten kontrol edebiliyoruz.

 

Hedefler

Öz bakım için alan yaratmak (öz-yansıtma, öz-farkındalık,…)
Gençlik çalışması gerçekleri ve zorlukları hakkında fikir alışverişi
Ortak zemin yaratmak: “gençlik çalışması”, “gençlik katılımı”, “sosyal aktivizm” kavramlarına ilişkin anlayışların paylaşılması, …

Bağlantılar oluşturma ve topluluk oluşturma
Avrupa projeleri için finansman olanaklarını araştırmak
Yaklaşım ve biçim

Bu seminer, tüm farklı çalışma ortamlarından gençlik çalışanları için ve gençlik çalışanları tarafından gençlik çalışması alanındaki 3 gelişim düzeyine, araştırmaya ve çözümlere odaklanmaktadır.

Çok yönlü bir çerçeve oluşturmak için kişisel, kişiler arası ve sistemik değişim yollarında gezinmenin çok önemli bir başlangıç ​​noktası olduğuna inanıyoruz.

Kişisel düzeyde, bir gençlik çalışanı olarak kendi yolculuğunuzu ve etkinizi yansıtmanız için bir alan sunuyoruz.

Yeniden şarj olmanın ve anlamlı sorular sormanın, kendini yenilemenin ve kişisel bakım ve kişisel gelişim için özel araçlar edinmenin zamanı geldi.

Kişilerarası düzeyde, ortak noktaları keşfetmek ve farklılıkları kutlamak için bir araya geliyoruz. Hikayeleri paylaşır ve birbirimizin bağlamlarını keşfederiz. Gerçek sohbetlerin köprüler kurması ve birbirimize ilham vermesi için zaman ayırıyoruz.

Sistemik düzeyde, içinde çalıştığımız dünyayı keşfediyor ve gençlik çalışanları olarak karşılaştığımız zorlukları yansıtıyoruz.

 

Hedef kitle

Bu seminer, çocuklarla ve/veya gençlerle günlük olarak çalışan ve yeniden başlatmak, şarj etmek, yansıtmak, yeniden bağlanmak, yeniden değerlendirmek isteyenler içindir.

Çalışma dilimiz olduğu için İngilizceyi konuşabilmeniz ve anlayabilmeniz gerekir. Ayrıca, seminerin tamamı boyunca aktif olarak katılmaya kararlı olmanızı bekliyoruz. Avrupa hareketlilik programları hakkında bilgi sahibi olmanıza gerek yoktur.

Güvenli bir alan yaratmak için, katılımcıların açık, paylaşmaya ve dinlemeye istekli ve bakış açılarına ve uygulamalarına meydan okumaya istekli olmalarını bekliyoruz.

Resmi adresine erişerek başvuru yapmak için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

İşiniz gençlikle iç içe mi?

Gençlik organizasyonunuzda / kolektifinizde / topluluğunuzda aktif bir rol oynuyor musunuz?

Sosyal hizmetin yapılma biçiminde bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu düşünüyor musunuz?

Sosyal adaletsizliklerle aktif olarak mücadele etmenin yollarını düşünüyor musunuz?

Yeni çalışma yöntemleri yaratmayı hedefliyor musunuz?

Bir gençlik çalışanı olarak beklentilerinizi yansıtmak için bir molaya mı ihtiyacınız var?

Bunun için zaman yaratmak için mücadele ediyor musunuz?

O halde bu uluslararası seminer tam size göre!

Exit mobile version