Site icon Erasmusgram

Belçika , Liege Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

La Baraka, farklı girişimlerden oluşan bir gençlik merkezidir:

 

Video ve film çekme yoluyla ifadeye odaklanan bir kültür ve ifade merkezi; Belçika’da yaşayan yabancılar için fransızca dersleri, 21 yaşına kadar gençlere kültürel ve eğlenceli aktiviteler sunan bir gençlik merkezi ve çocuklar için okul sonrası aktiviteler sunan bir ‘ecole des devoirs’. Ecole des Devoirs, çocukların ödevlerini yapmasına yardımcı olur.

 

Yapacak ödevi olmayanlar için eğitici ve eğlenceli aktiviteler önerir. Gönüllü, çoğunlukla Ecole des Devoirs’ın bu etkinlikleri oluşturmasına ve düzenlemesine, ayrıca çarşamba günleri öğleden sonraları açık hava ziyaretleri, keşif etkinlikleri vb. düşünmesine ve düzenlemesine yardımcı olurdu.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü, diğer ev arkadaşlarıyla bir konaklamayı paylaşacak. Kendi yatak odasına sahip olacak ve diğer alanları paylaşacaktır.

Bütçesini kendisi yönetmek zorunda olan gönüllüye her ay yemek ve harçlık verilmektedir.

 

Konaklama ve gönüllülüğün yapıldığı yer birbirine yakındır ve bu nedenle yürüyerek, otobüsle veya bisikletle ulaşılabilir.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Eğitim Bilgi Döngüsü, Belçika Ulusal Ajansı tarafından organize edilmektedir. Çevrimiçi dil desteğine ek olarak, mümkün olduğunda Fransızca dersleri mevcuttur.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Projemiz milliyeti, dini, inancı, diploması, mesleki tecrübesi ne olursa olsun gönüllülük esasına dayanan ve teşkilatımıza dahil olmak ve kültür alanında çalışmak isteyen herkese açıktır.

 

Her türlü halkla barışık, Fransızca öğrenmeye istekli, geçiş kasabaları konusuna ve alternatif pedagojilere ilgi duyan, sanatsal, esnek, kültürü ve ülkesi hakkında paylaşımda bulunmaya istekli bir gönüllü arıyor.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version