Site icon Erasmusgram

Belçika , Brüksel Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Brüksel’deki Küresel Ofiste bir yıllığına bize katılacak kendini adamış Avrupa Dayanışma Projesi gönüllüsü arıyor!

 

Bu projedeki gönüllü, eğitim faaliyetlerimizi destekleyerek organizasyon becerilerini geliştirme ve bu tür deneyimlerin organizasyonu ile ilgili birçok eylemde yer alarak dünya çapında uzun vadeli Kültürlerarası Gençlik Değişimleri hakkında bilgi edinme şansına sahip olacaktır.

 

Bu deneyim, seçilen gönüllüye Küresel bir STK’nın nasıl çalıştığına ve daha spesifik olarak, lojistik ve hazırlıktan etkinliğin yürütülmesine ve geri ödemeler dahil olmak üzere takibe kadar eğitim etkinlikleri ve eğitimlerin proje döngüsü hakkında fikir edinme şansı sunacaktır.

 

Pek çok eğitim faaliyeti ve kurs dijital platformlara taşındığından, çevrimiçi etkinliklerin üretim tarafını daha iyi tanımak için de bir şans olacaktır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Belçika yasalarına göre gönüllünün haftada 38 saat tam zamanlı olarak (çoğunlukla sahada ofiste) çalışması beklenecektir.

 

EEE-YFU, Brüksel’de kaldığınız süre boyunca konaklama ve geçiminizi güvence altına almanıza olanak sağlayacak aylık 900 avroluk bir harçlık sağlayacaktır.

 

Size yardımcı endikasyonlarla destek olacağız, ancak stajınız sırasında konutunuzu güvence altına almak sizin sorumluluğunuzda olacaktır. Yer değiştirme için Brüksel’e gidiş ve dönüş seyahatleri program tarafından karşılanacaktır. Atanan etkinlikler sırasındaki tüm seyahatler ve harcırah tamamen karşılanacaktır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Stajınızın başında, mentorunuzdan öğreneceğiniz ve organizasyonun nasıl çalıştığını ve hangi görevlere sahip olacağınızı anlayacağınız bir alışma döneminiz olacak.

Ayrıca kendi öğrenme hedeflerinizi belirleyebilecek ve yurtdışında geçirdiğiniz süre boyunca bu hedefleri takip edebileceksiniz.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllünün görevleri: Destek: Eğitim Faaliyetleri ve Fırsatlarının koordinasyonu (hem yüz yüze hem de dijital) fon sağlayanların/kuruluşların ihtiyaçlarına göre anlatısal ve mali hibe raporlarının bir araya getirilmesi eğitim faaliyetlerinin lojistiği ile ilgili olarak katılımcılar ve kuruluşlarla iletişim geri ödemelerin işlenmesi ve proje çıktılarının sonuçlandırılmasına yardımcı olmak da dahil olmak üzere eğitim faaliyetlerinin takibi Gençleri Güçlendirme Semineri satıcılarının koordinasyonu, EVET için gerekli sözleşmeler ve diğer siparişler

 

Not: Türkiye’den başvurular artık kabul edilmiyor

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version