Site icon Erasmusgram

Belçika , Brüksel : Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

 

OBESSU ile uzun süredir birlikte çalışan gönüllü:

 

– Okul öğrenci aktivizmi ve okul öğrenci aktivizmi, üyelik, iletişim ve eğitim politikası ile ilgili konular hakkında değerli bilgiler kazanacak

 

– Üyelik, sosyal yardım ve iletişim alanlarında yeterliliklerini ve becerilerini geliştirme fırsatına sahip olacak

 

– Avrupa Parlamentosu Seçimleri başta olmak üzere, OBESSU ve ortak kuruluşlarının faaliyet ve süreçlerine dahil olarak toplum üzerinde etki yaratma fırsatına sahip olmak

 

– Kendi öğrenme yollarını şekillendirme ve stratejik yaklaşımını şekillendirme fırsatına sahip olmak organizasyonda liderlerle birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Katılımcıya konaklama, yerel seyahat masrafları, yiyecek ve cep harçlığı için ayda maksimum 1125 Euro tutarında mali destek verilecektir.

 

Ev sahibi kuruluş (OBESSU) gönüllünün Brüksel’de kalacak yer bulmasına destek olacaktır. Brüksel’e gidiş-dönüş seyahat masrafları 360 Euro’ya kadar OBESSU tarafından ve Erasmus+ mesafe hesaplayıcısına uygun olarak karşılanacaktır.

 

Gönüllülük döneminin tamamı boyunca proje kapsamında sağlık sigortası karşılanacak olup, gönüllünün Avrupa Sağlık Sigortası Kartına sahip olduğundan emin olması gerekecektir.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllü, gönüllülük projesinin alanları hakkında kapsamlı eğitimler alacak ve ayrıca gönüllülük süresinin %10’una kadar kişisel ve mesleki gelişim için diğer ilgi alanlarını keşfetmesi teşvik edilecektir.

Ayrıca program tarafından sağlanan Çevrimiçi Dil eğitimi aracılığıyla dil yeterliliklerini geliştirmeleri teşvik edilecektir.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

– 18 – 30 yaşları arasındaki genç

– Oldukça uluslararası bir bağlamda yaşamak ve deneyimlemekle ilgilenen

 

– Gençlerle ve daha doğrusu okul öğrencileri için çalışmakla ilgilenen

– Okul öğrencilerinin örgütlenmesi ve gençlik katılımıyla ilgilenen motive ve yaratıcı birey – sektöre özgü beceri ve yeterlilikleri (üyelik, sosyal yardım ve politika) geliştirmeye istekli birey

Lütfen başvurmadan önce proje detaylarını dikkatlice okuyun. Okumak için tıklayınız  Çağrıda belirtildiği gibi jobs@obessu.org adresinden yalnızca motivasyon mektubu ve CV aracılığıyla başvuru yapın.

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version