Site icon Erasmusgram

Belçika , Anvers Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Anvers’teki (Belçika) sosyal-sanatsal gençlik organizasyonumuzda, dijital sahnemizi oluşturmaya yardımcı olmak ve etkinlik organizasyonumuzu desteklemek isteyen gönüllü aran:

 

Gönüllülük projenizde, programınıza eklemek için belirli aktiviteler arasından seçim yapabilirsiniz. . Aşağıdaki aktiviteleri sunabiliriz;

 

Fotoğraf çekme ve filme alma faaliyetleri ve performansları. Katılımcılarla röportaj yapmak ve hikayelerini yazmak/video düzenlemek

 

Fotoğraf ve videoları düzenlemek Sosyal medya (instagram, facebook, YouTube kanalı) için içerik tasarlamak Sosyal medya ve Google reklam bağışları üzerinde pazarlama planları oluşturmak Sosyal sanatsal etkinlik desteği veya organizasyonu

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama: Şehirde ortak bir evde yeni arkadaşlar edinebileceğiniz bir odayı size sağlayacağız.

 

Yemekler: Kendinize en çok sevdiğiniz yemeği sağlamak için bir bütçeniz olur.

 

Ulaşım: Bisiklet alacaksınız ve toplu taşıma biletlerinde destek alacaksınız. Gelişiniz ve dönüşünüz için biletlerinizi ayıracağız.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Eğitimler istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz yetkinliklere ve mevcut bütçenize göre düzenlenecektir. Bu bizim kuruluşumuzda veya dışında olabilir.

 

Kuruluşumuzdaki herkesin takip etmesi gereken birkaç eğitim şunları içerir: Kuruluşumuzda bulduğunuz büyük çeşitlilikle (dini, kültürel, engellilik ve LGBTQ+) etkileşime geçmek için şiddet içermeyen iletişim ve kesişimsel düşünme.

Ayrıca bazı eğitimler de mevcuttur. ulusal ajansımız Jint tarafından sağlanmıştır.

KATILIMCI PROFİLİ

 

Öncelikle proje için yapmaya ve öğrenmeye hevesli birini arıyoruz. Bununla ilgili her şeyi broşürümüzde okuyabilirsiniz:

 

Proje hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version