Site icon Erasmusgram

Belçika , Antwerpen Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Roots, sivil toplumu herkes için erişilebilir kılmaya kararlıdır. Kökler, kökeni, sosyo-ekonomik durumu, inancı ne olursa olsun herkesi istiyor…. gençlik ve kültürel faaliyetlere erişimi vardır. Bir kuruluş olarak Roots, tüm üyelerinin büyüme yörüngesinde itici güç olmak ve herkesin örgütsel yaşamın fırsat ve olanaklarından yararlanmasını sağlamak istiyor.

Flanders ve Brüksel’deki 100 gençlik kuruluşunu eğitim, etkinlikler ve ağ oluşturma anlarıyla destekliyoruz.

Görev gönüllüsü:

– Gençlik merkezimizde çocuklar ve gençler için öğrenme etkinliklerinin yönetilmesine ve düzenlenmesine yardımcı olmak; – koçluk ve eğitim, etkinlikler ve ağ kurma anları oluşturarak üyelerimizi desteklemek; – podcast kanalımız De Jonge Wereld’in genç editörleriyle birlikte çalışarak; – iletişimimize yardımcı olun, sosyal medya sayfalarını yönetin; – kendi projeniz için alan;

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Antwerp şehri içinde veya çevresinde konaklama için bir bütçe mevcuttur. Gönüllünün ihtiyacına ve imkanlarına göre stüdyo kiralamak, ortak konut yapmak veya aile yanında kalmak mümkündür.

 

Gönüllü, sübvansiyon programına uygun olarak yiyecek (+-300€) ve harçlık için bir bütçe alır.

Her üç ayda bir, gönüllüler 10 yolculuk için hat kartı, 10 tren yolculuğu için tek seferlik demiryolu kartı ve günlük seyahat için bisiklet alıyor.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Kendi ülkenizde gönderen kuruluş tarafından düzenlenen bir gidiş öncesi eğitim.

Ulusal ajans (Jint) tarafından düzenlenen bir varış eğitimi ve ara dönem eğitimi. Ayrıca, gençlik çalışmaları ve podcasting ile ilgili yerel eğitimleri takip etme imkanı vardır. Gönüllü, ilk birkaç ay Roots içinde gölgeleme yapabilir ve ardından meslektaşları tarafından daha fazla desteklenir.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllü Felemenkçe konuşabiliyor veya Hollandaca öğrenmeye istekli çünkü üye kuruluşlarımızdaki gençlik çalışanlarımızın çoğu İngilizce konuşuyor.

Çeşitlilik, Roots’un temel bir yönüdür ve gönüllünün çeşitlilikle başa çıkabilmesi beklenir. Hevesli ve bağımsız çalışabilen birini arıyoruz.

 

Roots, üye kuruluşları desteklemek için politika planlarımız çerçevesinde her meslektaşımıza özgürlük verilen kendi kendini yöneten bir ekibe sahiptir. Bu nedenle inisiyatif almak ve bağımsız olmak önemlidir. Gençlik iş deneyimi bir artıdır

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version